Trabucco Naviják Marvel XTC FD 4000

Trabucco Naviják Marvel XTC FD 4000
1 199 1 199 307
1 199,- Kč

Původní cena: 1 199,- Kč


Hodnocení:


Trabucco Naviják Marvel XTC FD 4000 z kategorie sport, outdoorové aktivity, rybaření, rybářské navijáky, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Azfishing a budete spokojení s dodaným Trabucco Naviják Marvel XTC FD 4000 .

Detailní informace

Charakteristické vlastnosti jakými se tato modelová řada prezentuje jsou typickým rukopisem italské precisnosti. Vizuální i technická stránka v sobě skloubí modernost, agresivitu a v neposlední řadě také nadstandardní funkčnost v konfrontaci s cenou. Tělo navijáku je vyrobeno z ultra tuhého grafitu, který je předimenzován tak, aby byla zvýšena jeho životnost. Standardem je 5 kuličkových ložisek spolu s 1 Anti-Twist válečkovým ložiskem pro zachování jednosměrné rotace. Použitím inovativních trapézových cívek se zaji...stila hladkost chodu celého rotoru, spolu s plynulostí návinu a to jak vlasce, tak i pletených šňůr. Zabraňuje se tak zamotávaní a zvyšuje se tažná výkonost a lepší usazení cívky do sedla rotoru. Hlavní hřídel je vyrobena z dvojitého dutého aluminia a přes její lehkost je prakticky nedeformovatelná. Model je dodáván ve velikostech 2000, 3000 a 4000, což předurčuje jeho komplexní využití zejména pro lov na přívlač, feeder či plavanou. Velkou předností je pak náhradní cívka, která je součástí balení. Plynulost chodu, esenciálně zvolená kombinace barev s lehce kovovým nádechem spolu s nadčasovým designem, dělají z tohoto navijáku reprezentativní prvek každého moderního rybáře, který jistě oceníte při Vašich rybářských výpravách.
Celo grafitové tělo 5 kuličkových ložisek s dlouhou životností 1 středové ložisko válce rotoru Jednosměrný spojkový systém Mikro nastavení brzdy navijáku pomocí nadměrných podložek CNC Superlight hliníková cívka Grafitová náhradní cívka Power Fight hliníková rukojeť Soft Touch ergonomická rukokeť
Parametry:
Velikost cívky 4000
Převod 5,1:1
Počet ložisek 5+1
Kapacita 155m/0,25mm
Návin na otáčku kličky 83 cm
Hmotnost 325 g
Brzdná síla neuvedeno
Náhradní cívka ano

Produkt je výrobek značky Trabucco ,distribuovaný s EAN kódem 8054393136572.

Procházet zboží z kategorie Sport Trabucco, Outdoorové aktivity Trabucco, Rybaření Trabucco, Rybářské navijáky Trabucco.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Trabucco Naviják Marvel XTC FD 4000 a další podobné zlevněné zboží z kategorie sport sleva, outdoorové aktivity sleva, rybaření sleva, rybářské navijáky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Trabucco a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Trabucco najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Trabucco Naviják Marvel XTC FD 4000
Právě si prohlížíte...

1199,- Kč