Trabucco Naviják Krius FA 4500

Trabucco Naviják Krius FA 4500
Trabucco Naviják Krius FA 4500
Trabucco Naviják Krius FA 4500
Trabucco Naviják Krius FA 4500
2 890 2 890 574
2 890,- Kč

Původní cena: 2 890,- Kč


Hodnocení:


Trabucco Naviják Krius FA 4500 z kategorie sport, outdoorové aktivity, rybaření, rybářské navijáky, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Azfishing a budete spokojení s dodaným Trabucco Naviják Krius FA 4500 .

Detailní informace

Řada navijáků navržena s novým designem jež je typický pro novou modelovou sekci Trabucco. Inovacemi prošla celá základní konstrukční osa počínaje předimenzováním poměrně robustní cívky a odlehčením osy hlavního hřídele, která vytváří hybridní spojení s rotorem, čímž se docílí mimořádné plynulosti rotace a zajistí se tak naprostá absence jakýchkoliv odchylek při návinu vlasce. Technická část těla navijáku je vyrobena z nerezové oceli a je osazena 6 kuličkovými ložisky která jsou dvojitě opouzdřena a 1 S.S Anti-revers valivovým ložiskem pro zaji...štění jednosměrné rotace. Mikro nastavitelná brzda navijáku je opatřena 2 nadrozměrnými disky které zaručují plynulost nastavení. Cívky mají vetší profil s tzv. V-Spool designem, tedy zkosením hran horní části cívky do tvaru V, což umožňuje plynulé odvíjení vlasce při náhozech. Krius FA má převodový poměr 5,2:1 a je dodáván ve 4 velikostních typech. Je tedy ideálním navijákem s komplexním využitím a to jak pro přívlač, plavanou či feeder.
6 kuličkových ložisek z nerezové oceli dvojitě opouzdřených 1 S.S. valivové ložisko pro rotaci jednosměrně (Anti-reverse) Hlavní hřídel a hnací ozubené kolo z nerezové oceli Mikro nastavitelná přední brzda se 2 nadrozměrným disky zajišťují plynulost nastavení 100% vodotěsný ochranný kryt mechanické části Anti-Twist titanová rolnička CNC hliníková cívka s tenkým břitem v tzv. V-Spool designu CNC hliníkové rameno rukojeti
Parametry:
Velikost cívky 4500
Převod 5,2:1
Počet ložisek 6+1
Kapacita 180m/0,20mm
Návin na otáčku kličky 89 cm
Hmotnost 280 g
Náhradní cívka ne

Produkt je výrobek značky Trabucco ,distribuovaný s EAN kódem 8054393135629.

Procházet zboží z kategorie Sport Trabucco, Outdoorové aktivity Trabucco, Rybaření Trabucco, Rybářské navijáky Trabucco.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Trabucco Naviják Krius FA 4500 a další podobné zlevněné zboží z kategorie sport sleva, outdoorové aktivity sleva, rybaření sleva, rybářské navijáky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Trabucco a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Trabucco najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Trabucco Naviják Krius FA 4500
Právě si prohlížíte...

2890,- Kč