Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Shimano Ultegra XTE 14000 Naviják

Shimano Ultegra XTE 14000 Naviják

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Shimano Ultegra XTE 14000 Naviják z kategorie sport, outdoorové aktivity, rybaření, rybářské navijáky, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Shimano Ultegra XTE 14000 Naviják .

Detailní informace

Ultegra XTE Spod je účelově navržený naviják, který nabízí fantastickou kombinaci hodnoty a výkonu. S vysokorychlostním navíjením, 3 klipy na vlasec a ergonomickou rukojetí pro pohodlí se Ultegra XTE Spod bez problémů vejde do každé rybářské sestavy. HAGANE
HAGANE je designový koncept navijáku Shimano vytvořený tak, aby vydržel nepřetržité používání a extrémní podm&ia...cute;nky. HAGANE je inovace se zabudovanou houževnatostí a odolností, která funguje společně s precizní konstrukcí Shimano. HAGANE je pro všechny rybáře.
HAGANE GEAR
Hnací kolo převodu HAGANE je vyrobeno špičkovou technologií přesného kování za studena od Shimano bez potřeby dalšího mechanického opracování. Technologie přináší dlouhodobou hladkost chodu, pevnost, nízkou hmotnost celého převodu a vysokou účinnost přenosu síly. Ve srovnání s tradičními převody, zhotovenými tlakovým litím a následně opracovávanými mechanicky, jsou převody HAGANE odolnější, trvanlivější a lépe zvládají přenos výkonu při velkém zatížení.
X SHIP
Řešení převodovky X-Ship díky kombinaci jedinečných konstrukčních řešení nabízí výrazně vyšší účinnost přenosu výkonu. Umístěním pastorku blíž k ose velkého hnacího kola je přenášen mnohem větší výkon od kličky k rotoru. Pastorek je uložen ve dvojici kuličkových ložisek Shimano A-RB. Díky tomu je naviják velmi kompaktní a pevný.
INFINITYDRIVE
Technologie INFINITYDRIVE je pokročilá struktura, která produkuje nižší tření a lehčí vinutí. Pastorek je uložen na hřídeli cívky namísto ložiska pastorku na straně cívky. Rotační odpor části převodu byl snížen, aniž by došlo ke snížení pevnosti převodu.
RIGID CAST
Optimálně vyvážený design tuhosti a lehkosti. Minimalizací průhybu navijáku způsobeného velkými nárazy při nahazování se stabilizuje načasování uvolnění. Výsledkem je zlepšení nejen letové vzdálenosti, ale i přesnosti.
SILENTDRIVE
Nové konstrukční řešení sestavy jedenácti vnitřních komponentů v navijáku přispívá k hladkému a tichému chodu při navíjení.
G FREE BODY
Technologie G Free Body byla vyvinuta za účelem posunu těžiště navijáku blíže k prutu. To se podařilo díky přesunu polohy oscilačního mechanismu hřídele šneku o 19 mm ze spodní části těla navijáku do horní části nad osu hřídele kličky. Posunem těžiště navijáku blíže k poloze rybářovy ruky technologie G Free Body pomáhá snižovat únavu při lovu a zlepšuje komfort při nahazování.
PARELLEL BODY
PARELLEL BODY je navrženo tak, aby zlepšilo dynamický tok vlasce z navijáku. U mnoha navijáků je cívka vyrovnána mírně nahoru směrem k blanku prutu, ale navijáky s PARELLEL BODY mají cívku umístěnou paralelně s blankem. Výsledek: méně narážení vlasce na blank, což v konečném důsledku zvyšuje výkon.
AR-C SPOOL
Nová konstrukce cívky AR-C s okrajem cívky ve tvaru V umožňuje odmotávání vlasce z navijáku v menších smyčkách, což se projevuje v mnohem delším a přesnějším odhazování. Cívka AR-C minimalizuje nebezpečí zamotání vlasce, dokonce i při použití tenkých vlasců či šňůr.
CI4+
CI4+ je vylepšenou verzí původního materiálu CI4. Tento vysoce technologicky náročný materiál je 2,5-krát tužší než... Tělo : CI4+ Série : Ultegra Materiál cívky : Hliník Hmotnost : 585 g Rukojeť : Hliník Země původu : Čína Náhradní cívka : Ne Velikost navijáku / cívky : 14000 Návin na 1 otáčku kličky : 103 cm Ložiska : 4+1 Maximální brzdná síla : 20 kg Varianta : Naviják Převodový poměr : 5,2:1 Kapacita cívky : 0,35mm - 550m / 0,40mm - 400m / 0,45mm - 300m

Produkt je výrobek značky Shimano ,distribuovaný s EAN kódem 0022255260725.

Procházet zboží z kategorie Sport Shimano, Outdoorové aktivity Shimano, Rybaření Shimano, Rybářské navijáky Shimano.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Materiál: Aluminium
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Shimano Ultegra XTE 14000 Naviják a další podobné zlevněné zboží z kategorie sport sleva, outdoorové aktivity sleva, rybaření sleva, rybářské navijáky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Shimano a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Shimano najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Shimano Ultegra XTE 14000 Naviják
Právě si prohlížíte...

5290,- Kč