Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Shimano Sedona FI C3000 Naviják

Shimano Sedona FI C3000 Naviják

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Shimano Sedona FI C3000 Naviják z kategorie sport, outdoorové aktivity, rybaření, rybářské navijáky, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Shimano Sedona FI C3000 Naviják .

Detailní informace

Nádherný elegantní vzhled přívlačového navijáku Sedona FI v základní cenové kategorii povyšuje také využití nové revoluční převodovky HAGANE. Právě díky této nepřekonatelné převodovce HAGANE si mohou být rybáři jisti, že jim bude naviják sloužit dlouhá léta i v extrémních podmínkách a při náročném použití. Technologie G Free Body přin&aac...ute;ší také vysoký uživatelský komfort, protože posun těžiště navijáku blíže k ose prutu snižuje fyzickou náročnost při manipulaci. Ve spojení s převodovkou HAGANE tak ukazuje přesvědčivé výhody, zejména při časově náročném rybolovu. Vynikající technické parametry povýšené ještě o jedinečný vzhled ocení nejen nováčci, ale i zkušení rybáři. Sedona FI přichází na trh s modely od velikosti 1000 do 5000 a s několika různými převodovými poměry. Některé modely navijáku jsou také k dispozici dokonce s dvojitou kličkou.HAGANEHAGANE je designový koncept navijáku Shimano vytvořený tak, aby vydržel nepřetržité používání a extrémní podmínky. HAGANE je inovace se zabudovanou houževnatostí a odolností, která funguje společně s precizní konstrukcí Shimano. HAGANE je pro všechny rybáře.HAGANE GEARHnací kolo převodu HAGANE je vyrobeno špičkovou technologií přesného kování za studena od Shimano bez potřeby dalšího mechanického opracování. Technologie přináší dlouhodobou hladkost chodu, pevnost, nízkou hmotnost celého převodu a vysokou účinnost přenosu síly. Ve srovnání s tradičními převody, zhotovenými tlakovým litím a následně opracovávanými mechanicky, jsou převody HAGANE odolnější, trvanlivější a lépe zvládají přenos výkonu při velkém zatížení.G FREE BODYTechnologie G Free Body byla vyvinuta za účelem posunu těžiště navijáku blíže k prutu. To se podařilo díky přesunu polohy oscilačního mechanismu hřídele šneku o 19 mm ze spodní části těla navijáku do horní části nad osu hřídele kličky. Posunem těžiště navijáku blíže k poloze rybářovy ruky technologie G Free Body pomáhá snižovat únavu při lovu a zlepšuje komfort při nahazování.AR-C SPOOLNová konstrukce cívky AR-C s okrajem cívky ve tvaru V umožňuje odmotávání vlasce z navijáku v menších smyčkách, což se projevuje v mnohem delším a přesnějším odhazování. Cívka AR-C minimalizuje nebezpečí zamotání vlasce, dokonce i při použití tenkých vlasců či šňůr. Hmotnost : 250 g Varianta : Naviják Materiál cívky : Cold Forged Aluminium Vodotěsná brzda : Ne Země původu : Čína Návin na 1 otáčku kličky : 73 cm Ložiska : 3+1 Tělo : XT-7 Kapacita cívky : 0,25mm - 210m / 0,30mm - 130m / 0,35mm - 100m Převodový poměr : 5,0:1 Rukojeť : Single Machined Aluminium Série : Sedona Velikost navijáku / cívky : C3000 Maximální brzdná síla : 9 kg Náhradní cívka : Ne

Produkt je výrobek značky Shimano ,distribuovaný s EAN kódem 0022255211246.

Procházet zboží z kategorie Sport Shimano, Outdoorové aktivity Shimano, Rybaření Shimano, Rybářské navijáky Shimano.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Materiál: Cold Forged Aluminium
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Shimano Sedona FI C3000 Naviják a další podobné zlevněné zboží z kategorie sport sleva, outdoorové aktivity sleva, rybaření sleva, rybářské navijáky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Shimano a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Shimano najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Shimano Sedona FI C3000 Naviják
Právě si prohlížíte...

1790,- Kč