Shimano naviják aero bb 4000 - 16% sleva

-16%
Shimano naviják aero bb 4000
1 799 2 139 182
1 799,- Kč

Původní cena: 2 139,- Kč


Hodnocení:


Shimano naviják aero bb 4000 z kategorie sport, outdoorové aktivity, rybaření, rybářské navijáky, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu PARYS a budete spokojení s dodaným Shimano naviják aero bb 4000 .

Zlevněné zboží

Decentní grafika se perfektně hodí k mnoha prutům Shimano, zejména k prutům Aero splávek a feeder. Pokud jste sportovní nebo rekreační rybář, který hledá nejlepší kvalitu a zároveň pracuje s omezeným rozpočtem, extrémně cenově dostupný naviják Aero BB je skvělou volbou a obsahuje antireverzní chod pro zdolávání ryb zpětným navíjením.
Tato řada navijáků je k dispozici ve třech velikostech (3000, 4000 a 5000), aby pokryla většinu situací při lovu na plavanou, a je ideální pro lov větších ryb, jako jsou kapři a cejni, na lehký až těžký feeder.... Tato řada navijáků se dokonale hodí k řadě prutů Aero X1 a Aero X3. Feederoví rybáři také ocení snadno použitelnou kulatou kovový klip na vlasec, která je perfektní pro přesné náhozy. Uvnitř elegantního těla XT-7 G Free Aero BB je nejlépe hodnocené za studena kované Hagane Gear a systém X-Ship od Shimano.Tato kombinace je známá svým výkonným efektivním navíjením a dlouhodobou spolehlivostí, která zajišťuje, že si váš naviják udrží svůj špičkový výkon téměř neomezeně dlouho.
Další vlastnosti, které vynikají, jsou cívka AR-C vyrobená z hliníku kovaného za studena pro lepší nahazování a vedení vlasce, plus klička, která se šroubuje přímo do hlavního převodu pro přímost „bez vůle“. A pokud všechny tyto vlastnosti nestačí k tomu, aby vás přesvědčily o kvalitě a bezkonkurenční hodnotě Aero BB, každý model je dodáván s redukcí vlasce, který snižuje kapacitu cívky navijáku, díky čemuž jsou všechny modely ideální pro vlasce i splétané šňůry.
Brzdná síla: 10 kg Návin na 1 otočení kličky: 75 cm

Produkt je výrobek značky Shimano ,distribuovaný s EAN kódem 022255267885.

Procházet zboží z kategorie Sport Shimano, Outdoorové aktivity Shimano, Rybaření Shimano, Rybářské navijáky Shimano.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Shimano naviják aero bb 4000 a další podobné zlevněné zboží z kategorie sport sleva, outdoorové aktivity sleva, rybaření sleva, rybářské navijáky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Shimano a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Shimano najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Shimano naviják aero bb 4000
Právě si prohlížíte... - 16% sleva

1799,- Kč