Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Shimano Curado K 301 HG Multiplikátor

Shimano Curado K 301 HG Multiplikátor

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Shimano Curado K 301 HG Multiplikátor z kategorie sport, outdoorové aktivity, rybaření, rybářské navijáky, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Shimano Curado K 301 HG Multiplikátor .

Detailní informace

X SHIPŘešení převodovky X-Ship, díky kombinaci jedinečných konstrukčních řešení, nabízí výrazně vyšší účinnost přenosu výkonu. Umístěním pastorku blíž k ose velkého hnacího kola je přenášen mnohem větší výkon od kličky k rotoru. Pastorek je uložen ve dvojici kuličkových ložisek Shimano A-RB. Díky tomu je naviják velmi kompaktní a pevný.HA...GANE BODYTělo HAGANE je vyrobeno z hliníkových nebo hořčíkových slitin vysoké pevnosti. Slitiny vytvářejí lehké pevné tělo, odolné proti nárazům i mechanickému namáhání. Skořepina těla je tak mechanicky mimořádně odolná, chrání citlivé součásti uvnitř navijáku a poskytuje pevnou oporu převodům, které lépe a s větší účinností přenášejí síly, vznikající při chytání.SVSSVS používá spíše odstředivou sílu než magnety, aby napomohlo ovládání náhozu. Při zapnutí jsou jednotlivá závaží brzd na začátku náhozu vytlačena směrem ven.CROSS CARBON DRAGBrzda Cross Carbon Drag přináší větší možnosti nastavení brzdy, včetně nejhladšího chodu, s jakým kdy Shimano na trh přišlo.S3DTechnologie S3D přináší výrazné snížení vibrací cívky. Konstrukce vyvážené a homogenní tenkostěnné hliníkové cívky S3D zlepšuje hladkost chodu nejen při odhazování, ale i při navíjení nástrah a úlovků.S A-RBSpeciálně navržené kuličkové ložisko S A-RB s vysokou odolností vůči korozi je opatřeno navíc speciálním krytem, který je chrání před pískem, solí nebo prachem.SUPER FREE SPOOLPřevodový systém s pastorkem Super Free System (SF) v ložiscích byl zkonstruován ke snížení tření na hřídeli cívky při odhazování. U běžných baitcastingových navijáků se při uvolnění spojky cívky převod pastorku uvolní, čímž může okamžitě brzdit hřídel cívky díky tření na konci hřídele. S brzděnou cívkou klesá vzdálenost náhozu. U SF je převod pastorku uložen do kuličkového ložiska. Po uvolnění spojky zůstává pozice pastorku vůči hřídeli v přesně definované pozici. Výsledkem je prakticky nulové tření na hřídeli cívky, což se projeví naprostou volností chodu cívky. Maximální brzdná síla : 8 kg Velikost navijáku / cívky : 301 HG Tělo : Hliník Hmotnost : 305 g Návin na 1 otáčku kličky : 88 cm Převodový poměr : 6,6:1 Ložiska : 5+1 Varianta : Naviják Série : Curado Země původu : Čína Náhradní cívka : Ne Kapacita cívky : 0,30mm - 235m Rukojeť : Double Handle

Produkt je výrobek značky Shimano ,distribuovaný s EAN kódem 0022255242530.

Procházet zboží z kategorie Sport Shimano, Outdoorové aktivity Shimano, Rybaření Shimano, Rybářské navijáky Shimano.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Shimano Curado K 301 HG Multiplikátor a další podobné zlevněné zboží z kategorie sport sleva, outdoorové aktivity sleva, rybaření sleva, rybářské navijáky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Shimano a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Shimano najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Shimano Curado K 301 HG Multiplikátor
Právě si prohlížíte...

5990,- Kč