Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Shimano Catana FE 4000 Naviják

Shimano Catana FE 4000 Naviják

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Shimano Catana FE 4000 Naviják z kategorie sport, outdoorové aktivity, rybaření, rybářské navijáky, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Shimano Catana FE 4000 Naviják .

Detailní informace

Catana je sladkovodní i mořský přívlačový naviják, který nabízí výjimečnou hodnotu za peníze, kterou lze použít pro všechny druhy sladkovodního rybolovu. Pokud hledáte sladkovodní přívlačový naviják za velmi dostupnou cenu, Catana FE je jednou z možností, kterou byste neměli ignorovat. Ideální pro širokou škálu rybolovu, od lehkých a středně velkých návnad až... po matchový a feederový rybolov, decentní vzhled vypadá fantasticky a výkon je na naviják této ceny pozoruhodný.
Spárujte Catana s jakýmkoliv prutem Shimano nízké a střední ceny a máte skvělou kombinaci, kterou budete hrdě vlastnit a používat. Při používání si okamžitě všimnete vylepšeného vyvážení vytvořeného nejnovějším designem těla Shimano G-Free. Tento design těla lze nalézt na těch nejlepších navijácích Shimano a usnadňuje rybaření po dlouhou dobu. Hladkost, kterou pocítíte, pochází z kombinace 3 kuličkových ložisek Shimano z nerezové oceli a válečkového ložiska, které zajišťuje bezproblémový výkon i při zdolávání největších ryb. Stejně jako špičkové navijáky Shimano má hliníková cívka design AR-C, který v kombinaci s položením vlasce Varispeed II zlepšuje vzdálenost a přesnost náhozu, a to jak u mono, tak u splétaných šňůr. Možná nejtěžší rozhodnutí, které budete muset udělat, je, jakou velikost Catana zvolit. K dispozici je 7 modelů, včetně rychlých verzí ''HG,'' od nejmenší velikosti 1000 vhodné pro lehký ''jemný'' rybolov až po největší velikost 4000, která je ideální pro větší nástrahy a těžký feederový rybolov. Ať už si vyberete cokoli, Catana vám zaručeně poskytne mnoho hodin rybářské zábavy a vzrušení.
G FREE BODY
Technologie G Free Body byla vyvinuta za účelem posunu těžiště navijáku blíže k prutu. To se podařilo díky přesunu polohy oscilačního mechanismu hřídele šneku o 19 mm ze spodní části těla navijáku do horní části nad osu hřídele kličky. Posunem těžiště navijáku blíže k poloze rybářovy ruky technologie G Free Body pomáhá snižovat únavu při lovu a zlepšuje komfort při nahazování.
AR-C SPOOL
Nová konstrukce cívky AR-C s okrajem cívky ve tvaru V umožňuje odmotávání vlasce z navijáku v menších smyčkách, což se projevuje v mnohem delším a přesnějším odhazování. Cívka AR-C minimalizuje nebezpečí zamotání vlasce, dokonce i při použití tenkých vlasců či šňůr.
Série : Catana Země původu : Čína Maximální brzdná síla : 8,5 kg Varianta : Naviják Hmotnost : 320 g Návin na 1 otáčku kličky : 83 cm Převodový poměr : 5,2:1 Velikost navijáku / cívky : 4000 Ložiska : 3+1 Rukojeť : Zinc Diecast Materiál cívky : Hliník Kapacita cívky : 0,30mm - 180m / 0,35mm - 130m Náhradní cívka : Ne

Produkt je výrobek značky Shimano ,distribuovaný s EAN kódem 0022255267779.

Procházet zboží z kategorie Sport Shimano, Outdoorové aktivity Shimano, Rybaření Shimano, Rybářské navijáky Shimano.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Materiál: Aluminium
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

2 961,- Kč
2 489,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Shimano Catana FE 4000 Naviják a další podobné zlevněné zboží z kategorie sport sleva, outdoorové aktivity sleva, rybaření sleva, rybářské navijáky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Shimano a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Shimano najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Shimano Catana FE 4000 Naviják
Právě si prohlížíte...

1390,- Kč