Shimano Fishing Aero BB C5000 Naviják - 17% sleva

-17%
Shimano Fishing Aero BB C5000 Naviják
1 819 2 185 200
1 819,- Kč

Původní cena: 2 185,- Kč


Hodnocení:


Shimano Fishing Aero BB C5000 Naviják z kategorie sport, outdoorové aktivity, rybaření, rybářské navijáky, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Shimano Fishing Aero BB C5000 Naviják .

Zlevněné zboží

Aero BB je naviják s přední brzdou za skvělou cenu, který nabízí všestranný výkon pro rybáře na plavanou a feeder a je vybaven zařízením proti zpětnému chodu. Decentní grafika se perfektně hodí k mnoha prutům Shimano, zejména k prutům Aero float a feeder.
Pokud jste sportovním nebo rekreačním rybářem, který hledá nejlepší kvalitu při práci s omezeným rozpočtem, extrém...ně cenově dostupný naviják Aero BB je skvělou volbou a obsahuje antireverzní zařízení pro zdolávání ryb zpětným navíjením. Tato řada navijáků je k dispozici ve třech velikostech (3000, 4000 a 5000), aby pokryla většinu situací při lovu na plavanou, a je ideální pro lov větších ryb, na lehký až těžký feeder. Tato řada navijáků se dokonale hodí k řadě prutů Aero X1 a Aero X3. Feederoví rybáři také ocení snadno použitelnou kulatou kovovou sponu na vlasec, která je perfektní pro přesné náhozy. Uvnitř elegantního XT-7 G Free body je špičkově hodnocené, za studena kované Hagane Gear a systém X-Ship Shimano. Tato kombinace je známá svým výkonným efektivním navíjením a dlouhodobou spolehlivostí, která zajišťuje, že si váš naviják udrží svůj špičkový výkon téměř neomezeně dlouho. Další vlastnosti, které vynikají, jsou cívka AR-C vyrobená z hliníku kovaného za studena pro lepší nahazování a vedení vlasce, plus rukojeť, která se šroubuje přímo do hlavního převodu. A pokud všechny tyto vlastnosti nestačí k tomu, aby vás přesvědčily o kvalitě a bezkonkurenční hodnotě Aero BB, každý model je dodáván s reduktorem vlasce, který snižuje kapacitu cívky navijáku, díky čemuž jsou všechny modely ideální pro mono i splétané vlasce.
HAGANE GEAR
Hnací kolo převodu HAGANE je vyrobeno špičkovou technologií přesného kování za studena od Shimano bez potřeby dalšího mechanického opracování. Technologie přináší dlouhodobou hladkost chodu, pevnost, nízkou hmotnost celého převodu a vysokou účinnost přenosu síly. Ve srovnání s tradičními převody, zhotovenými tlakovým litím a následně opracovávanými mechanicky, jsou převody HAGANE odolnější, trvanlivější a lépe zvládají přenos výkonu při velkém zatížení.
G FREE BODY
Technologie G Free Body byla vyvinuta za účelem posunu těžiště navijáku blíže k prutu. To se podařilo díky přesunu polohy oscilačního mechanismu hřídele šneku o 19 mm ze spodní části těla navijáku do horní části nad osu hřídele kličky. Posunem těžiště navijáku blíže k poloze rybářovy ruky technologie G Free Body pomáhá snižovat únavu při lovu a zlepšuje komfort při nahazování.
AR-C SPOOL
Nová konstrukce cívky AR-C s okrajem cívky ve tvaru V umožňuje odmotávání vlasce z navijáku v menších smyčkách, což se projevuje v mnohem delším a přesnějším odhazování. Cívka AR-C minimalizuje nebezpečí zamotání vlasce, dokonce i při použití tenkých vlasců či šňůr.
Velikost navijáku / cívky : C5000 Země původu : Čína Ložiska : 3+1 Kapacita cívky : 0,35mm - 175m / 0,40mm - 120m Série : Aero BB Varianta : Naviják Náhradní cívka : Ne Maximální brzdná síla : 11 kg Převodový poměr : 4,7:1 Návin na 1 otáčku kličky : 88 cm Hmotnost : 285 g

Produkt je výrobek značky Shimano Fishing ,distribuovaný s EAN kódem 0022255267892.

Procházet zboží z kategorie Sport Shimano Fishing, Outdoorové aktivity Shimano Fishing, Rybaření Shimano Fishing, Rybářské navijáky Shimano Fishing.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

7 049,- Kč
Detail
1 517,- Kč
1 414,- Kč
Detail
5 379,- Kč
4 287,- Kč
Detail
4 037,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Shimano Fishing Aero BB C5000 Naviják a další podobné zlevněné zboží z kategorie sport sleva, outdoorové aktivity sleva, rybaření sleva, rybářské navijáky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Shimano Fishing a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Shimano Fishing najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Shimano Fishing Aero BB C5000 Naviják
Právě si prohlížíte... - 17% sleva

1819,- Kč