Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Prologic Avenger BF TF Handle 4000 Naviják

Prologic Avenger BF TF Handle 4000 Naviják

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Prologic Avenger BF TF Handle 4000 Naviják z kategorie sport, outdoorové aktivity, rybaření, rybářské navijáky, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Prologic Avenger BF TF Handle 4000 Naviják .

Detailní informace

Elegantní naviják v nenápadném designu s matně černým tělem, který nabízí unikátní vlastnosti, jako je pevná konstrukce převodů, rychlá brzda, funkce Bite & Fight, mazivo Dura Grease a elegantní dřevěná koncovka kličky. Naviják disponuje pěti kuličkovými ložisky, které se starají o dokonale hladký chod, zatímco rolnička eliminuje kroucení vlasce. Kromě lovu kaprů je tento naviják vhodný... i pro lov dalších tvrdě bojovných ryb.
Grafitové tělo a rotor
Klička s klasickou dřevěnou koncovkou
Mazivo Dura Grease
5 + 1 ocelových kuličkových ložisek
Náhradní grafitová cívka
Funkce Bite & Fight
Pevná konstrukce převodů
Hmotnost : 335 g Země původu : Čína Náhradní cívka : Ano Maximální brzdná síla : 8 kg Série : Avenger Varianta : Naviják Navrženo v : Spojené království Ložiska : 5+1 Návin na 1 otáčku kličky : 84 cm Kapacita cívky : 0,25 mm - 340m Rukojeť : Graphite Handle with Wooden Knob Velikost navijáku / cívky : 4000 Převodový poměr : 5,1:1 Tělo : Graphite Materiál cívky : Graphite

Produkt je výrobek značky Prologic ,distribuovaný s EAN kódem 5706301747013.

Procházet zboží z kategorie Sport Prologic, Outdoorové aktivity Prologic, Rybaření Prologic, Rybářské navijáky Prologic.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Materiál: Graphite
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Prologic Avenger BF TF Handle 4000 Naviják a další podobné zlevněné zboží z kategorie sport sleva, outdoorové aktivity sleva, rybaření sleva, rybářské navijáky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Prologic a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Prologic najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Prologic Avenger BF TF Handle 4000 Naviják
Právě si prohlížíte...

1390,- Kč