Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

DAM Quick Shadow 5QF SLS 7000 FD Naviják - 24% sleva

-24%
DAM Quick Shadow 5QF SLS 7000 FD Naviják

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


DAM Quick Shadow 5QF SLS 7000 FD Naviják z kategorie sport, outdoorové aktivity, rybaření, rybářské navijáky, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným DAM Quick Shadow 5QF SLS 7000 FD Naviják .

Zlevněné zboží

Kapraři, kteří lovíte ve velkých vzdálenostech, vaše přání byla vyslyšena! Naviják Quick Shadow 5QF SLS je speciálně navržen tak, aby tento styl rybolovu byl byl jednodušší a úspěšnější. Disponuje 4+1 kuličkovými ložisky, výkonnou brzdou s 30 mm podložkami pro dokonale hladký chod, a to i při velkém zatížení. Pomalá oscilace zajištuje perfektní pokládku vlasc...e, která vám pomůže dosáhnout delších náhozů s menší námahou. Naviják je postaven na silném, ale lehkém grafitovém těle s obráběnou zlatě eloxovanou cívkou a snadno složitelnou hliníkovou kličkou, která usnadňuje přepravu nebo rybaření na úzkých stojanech.VlastnostiGrafitové tělo a rotor4+1 zapouzdřených kuličkových ložisekAnti-reverzní systém InfinitePomalá oscilace šnekové hřídeleHliníková cívka s 40 mm zdvihemKulatý kovový klip na vlasec30 mm velké brzdové podložkyRychlé nastavení brzdyNáhradní grafitová cívka 8000 s velkou kapacitou vlasce7 mm silná hlavní hřídel z nerezové oceliRobustní hliníkový překlapečStrojově obráběné převodyHliníková snadno sklopitelná klička s dřevěnou koncovkou Rukojeť : Alu Handle with Wooden Knob Varianta : Naviják Typ brzdy : FD Materiál cívky : Hliník Tělo : Graphite Převodový poměr : 4,1:1 Návin na 1 otáčku kličky : 94 cm Velikost navijáku / cívky : 7000 Ložiska : 4+1 Série : Shadow Kapacita cívky : 0,33mm - 500m Maximální brzdná síla : 16 kg Navrženo v : Německo Náhradní cívka : Ne Hmotnost : 628 g Země původu : Čína

Produkt je výrobek značky Dam ,distribuovaný s EAN kódem 5706301730640.

Procházet zboží z kategorie Sport Dam, Outdoorové aktivity Dam, Rybaření Dam, Rybářské navijáky Dam.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Materiál: Aluminium
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

DAM Quick Shadow 5QF SLS 7000 FD Naviják a další podobné zlevněné zboží z kategorie sport sleva, outdoorové aktivity sleva, rybaření sleva, rybářské navijáky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Dam a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Dam najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

DAM Quick Shadow 5QF SLS 7000 FD Naviják
Právě si prohlížíte... - 24% sleva

1290,- Kč