Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Daiwa Naviják 20 Ballistic EX LT 2500D

Daiwa Naviják 20 Ballistic EX LT 2500D

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Daiwa Naviják 20 Ballistic EX LT 2500D z kategorie sport, outdoorové aktivity, rybaření, rybářské navijáky, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Azfishing a budete spokojení s dodaným Daiwa Naviják 20 Ballistic EX LT 2500D .

Detailní informace

Naviják Ballistic EX LT představuje upgrade populárního a velmi úspěšného navijáku Ballistic LT, který byl vylepšen v některých vlastnostech, aby nabízel ještě lepší výkon. Použitím extrémně lehkého a vůči kroucení odolného materiálu Zaion na těle a rotoru dokázali vývojáři Daiwa snížit hmotnost navijáku ještě více a zvýšit navíjecí sílu a současně i pevnost. Odolné CNC-obráběné převody Digigear nabízejí hedvábně hladký chod kombinovaný s enormní silou, kterou umožňuje bezproblémové dlouhodobé používání velkých nástrah. Silná brzda ATD poskytuj...e výjimečnou citlivost a zajištuje fungování brzdy bez počátečního odporu. Design Mag Sealed zabraňuje pronikání částic vody a nečistot, čímž perfektně předchází korozi vnitřních komponentů. Frézovaná hliníková rukojeť je připevněna přímo k tělu navijáku a díky tomu disponuje okamžitým kontaktem s převody.  Speciální design ABS cívky pro daleké hody snižuje tření během náhozu, což umožňuje ještě delší hody. Od velikosti 4000 je Ballistic EX LT také perfektně vhodný pro lehký mořský rybolov!
Brzdná síla: 2500/3000: 10kg, 4000: 12kg LT (Light & Tough) Tělo ZAION® MAGSEALED® ochrana těla 11 kuličkových ložisek (včetně 6 „CRBB®“) ZAION® AIR ROTOR® Soustružené převody TOUGH DIGIGEAR® Brzdný systém ATDTM Anti-reverzní systém Infinite® Křížové navíjení vlasce Cross Wrap® Soustružená hliníková rukojeť Hliníková cívka pro daleké náhozy ABS® Rukojeť Hi-Grip AIR BAIL® Rolnička Twist Buster® II

Produkt je výrobek značky Daiwa ,distribuovaný s EAN kódem 043178603932.

Procházet zboží z kategorie Sport Daiwa, Outdoorové aktivity Daiwa, Rybaření Daiwa, Rybářské navijáky Daiwa.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Daiwa Naviják 20 Ballistic EX LT 2500D a další podobné zlevněné zboží z kategorie sport sleva, outdoorové aktivity sleva, rybaření sleva, rybářské navijáky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Daiwa a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Daiwa najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Daiwa Naviják 20 Ballistic EX LT 2500D
Právě si prohlížíte...

7325,- Kč