Daiwa Naviják 19 Emblem Spod 35 SCW QD

Daiwa Naviják 19 Emblem Spod 35 SCW QD
Daiwa Naviják 19 Emblem Spod 35 SCW QD
Daiwa Naviják 19 Emblem Spod 35 SCW QD
Daiwa Naviják 19 Emblem Spod 35 SCW QD
4 104 4 104 2007
4 104,- Kč

Původní cena: 4 104,- Kč


Hodnocení:


Daiwa Naviják 19 Emblem Spod 35 SCW QD z kategorie sport, outdoorové aktivity, rybaření, rybářské navijáky, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Azfishing a budete spokojení s dodaným Daiwa Naviják 19 Emblem Spod 35 SCW QD .

Detailní informace

Speciálně navržen na spodování, SCW (pomalé křížové navíjení. Emblem Spod je už roky synonymem pro nejvyšší odolnost a spolehlivost u spodovacích navijáků. Nový Emblem Spod 35 SCW QD byl inovován a doplněn o nejnovější technologie a má také SCW pomalé křížové navíjení vlasce. Díky speciální úpravě hran cívky pro daleké náhozy s tímto navijákem nahodíte na mnohem větší vzdálenost než dříve. Silová, 90 mm, hliníková klička skvěle přenáší sílu při navíjení a snadno a rychle s ní stáhnete i těžké spodovací rakety z velkých vzdáleností. Překlapěč se... ovládá manuálně, aby se zabránilo nežádoucímu překlopení při náhozu. Oba kovové HIP klipy vlasce umožňují snadnou a přesnou práci při náhozu a chrání vlasec před poškozením. Jsme si jistí, že vám s novým Emblemem Spod 35 SCW QD přinášíme naprosto perfektní naviják, na který se budete moci vždy absolutně spolehnout. Brzdná síla: 15 kg
6 kuličkových ložisek AIR ROTOR DIGIGEAR® II Systém rychlobrzdy (QD®) Anti-reverzní systém Infinite® SCW (Slow Cross Wrap™) systém pomalého, křížového ukládání vlasce Tichý systém oscilace 35 mm zdvih cívky Soustružná hliníková rukojeť Měkký úchop kličky Rolnička Twist Buster® II 2 HIP klipy vlasce Manuální překlapěč
Model Ložiska Převod Kapacita M/MM Návin / 1 otočení CM Hmotnost G
35SCW 6 5,5:1 300/0,35 124 640

Produkt je výrobek značky Daiwa ,distribuovaný s EAN kódem 043178589625.

Procházet zboží z kategorie Sport Daiwa, Outdoorové aktivity Daiwa, Rybaření Daiwa, Rybářské navijáky Daiwa.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Daiwa Naviják 19 Emblem Spod 35 SCW QD a další podobné zlevněné zboží z kategorie sport sleva, outdoorové aktivity sleva, rybaření sleva, rybářské navijáky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Daiwa a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Daiwa najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Daiwa Naviják 19 Emblem Spod 35 SCW QD
Právě si prohlížíte...

4104,- Kč