Anaconda Naviják Power Carp BTR 6500

Anaconda Naviják Power Carp BTR 6500
2 868 2 868 154
2 868,- Kč

Původní cena: 2 868,- Kč


Hodnocení:


Anaconda Naviják Power Carp BTR 6500 z kategorie sport, outdoorové aktivity, rybaření, rybářské navijáky, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Azfishing a budete spokojení s dodaným Anaconda Naviják Power Carp BTR 6500 .

Detailní informace

Robustní naviják s volnoběžnou brzdou a nádechem nostalgie. Tento naviják má hliníkovou kličku obráběnou pomocí CNC technologie zakončenou velice elegantním dřevěným držadlem. Charakteristickým rysem tohoto navijáku je perfektní volnoběžný brzdový systém, silná a spolehlivá brzda a naprosto přesné vedení vlasce. Tělo je velmi odolné a je vyrobeno ze speciální uhlíkové směsi. Do přepínače volnoběžky lze umístit chemická světla o rozměru 4 x 20 mm, což je praktická věc zejména při nočním rybolovu. Knavijáku lze dokoupit náhradní cívku.
5 kva...litních kuličkových ložisek 1 jednocestné válečkové ložisko pro okamžitou zarážku zpětného chodu nerezová šneková hřídel mosazné převody tělo zodolné uhlíkové slitiny Anti twist rolnička CNC obráběná klička knavijáku lze dokoupit náhradní cívku přední brzda svolnoběžným brzdovým systémem převod 4,75 : 1
Parametry:
Velikost cívky 6500
Převod 4,75:1
Počet ložisek 5+1
Kapacita 410 m / 0,30 mm
Hmotnost 710 g
Náhradní cívka ne
     

Produkt je výrobek značky Anaconda ,distribuovaný s EAN kódem 4039507255374.

Procházet zboží z kategorie Sport Anaconda, Outdoorové aktivity Anaconda, Rybaření Anaconda, Rybářské navijáky Anaconda.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Anaconda Naviják Power Carp BTR 6500 a další podobné zlevněné zboží z kategorie sport sleva, outdoorové aktivity sleva, rybaření sleva, rybářské navijáky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Anaconda a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Anaconda najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Anaconda Naviják Power Carp BTR 6500
Právě si prohlížíte...

2868,- Kč