R-spekt termo taška na chladničku xc-42g

R-spekt termo taška na chladničku xc-42g
3 599 3 599 1959
3 599,- Kč

Původní cena: 3 599,- Kč


Hodnocení:


R-spekt termo taška na chladničku xc-42g z kategorie sport, outdoorové aktivity, rybaření, rybářské batohy a tašky, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu PARYS a budete spokojení s dodaným R-spekt termo taška na chladničku xc-42g .

Detailní informace

Taška díky sofistikovaným termo materiálům dokáže po celou dobu provozu chladničky spolehlivě udržet stálou teplotu chladničky. Díky tomu budou uložené zásoby potravin a nápojů uvnitř chladničky ještě lépe ochráněné před negativními vnějšími teplotními výkyvy. Povrch všech základních materiálů je zcela omyvatelný a vnější dno je navíc vyrobeno z velmi odolného PVC materiálu.
Tlumící vnitřní materiál je speciální typ pěnového polyetylenu, který napomáhá udržet uvnitř tašky stabilní teplotu. Reflexní vnitřní vrstva navíc odráží sálavé teplo ...zpět do prostoru a tím zvyšuje tepelně izolační parametry výrobku. Všechny provozní odvětrávací průduchy v horní a zadní části chladničky jsou bezpečně kryté speciální síťovinou, která zajišťuje potřebnou cirkulaci vzduchu na těchto místech. K přenášení tašky slouží dvě pevné postranní madla do ruky. Přívodní elektrický kabel a plynovou hadici je možné zajistit na zadní straně tašky při jejím transportu díky aretačnímu oku ze suchého zipu. Rozměr této termo tašky je 54 x 49 x 45 cm (délka x hloubka x výška).
Barevné vnější provedení: khaki taška, černé dno
Materiálové složení: 100% voděodolný 600D polyester s PVC / voděodolný pěnový polyetylen / voděodolná reflexní metalická polyetylenová fólie

Produkt je výrobek značky R-spekt ,distribuovaný s EAN kódem 8592981005454.

Procházet zboží z kategorie Sport R-spekt, Outdoorové aktivity R-spekt, Rybaření R-spekt, Rybářské batohy a tašky R-spekt.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

R-spekt termo taška na chladničku xc-42g a další podobné zlevněné zboží z kategorie sport sleva, outdoorové aktivity sleva, rybaření sleva, rybářské batohy a tašky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce R-spekt a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku R-spekt najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

R-spekt termo taška na chladničku xc-42g
Právě si prohlížíte...

3599,- Kč