Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Jrc pouzdro na hrazdy defender padded buzzer bar pouch

Jrc pouzdro na hrazdy defender padded buzzer bar pouch

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Jrc pouzdro na hrazdy defender padded buzzer bar pouch z kategorie sport, outdoorové aktivity, rybaření, rybářské batohy a tašky, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu PARYS a budete spokojení s dodaným Jrc pouzdro na hrazdy defender padded buzzer bar pouch .

Detailní informace

Taška má vnitřní kapsu pro ukládání swingerů, náhradních baterií, atd. Ochranné polstrované pouzdro na uložení hrazd je odolné a vodotěsné. Vhodné pro různé typy přehrad. Brašna má vnitřní kapsu pro uložení swingerů, náhradních baterií a dalšího drobného vybavení Odolný a nepromokavý materiál 500D Polyester Plně polstrované pro maximální ochranu dvojitý zip do hlavní přihrádky hlavní přihrádka rozdělená polstrovanou přepážkou s poutky na suchý zip vnitřní kapsa pro uložení swingerů, náhradních baterií atd. Rozměry: 47 x 7 x 24 cm Kvalitní produ...kty od anglické firmy JRC. Značka JRC se snaží nabídnout kaprařům praktické, spolehlivé a inteligentní produkty pro lov kaprů, které jsou navržena a testovány vášnivými kapraři napříč celou Evropou. Řada Defender je navržena v moderním designu. Vyrobena z robustního a pevného zeleného 500D materiálu. Povrch tkaniny je ošetřen speciální impregnací s vysokou odolností proti vodě. Celá řada je vybavena pevnými zipy. Rybáři nabízí výbornou ochranu pro přepravované věci.

Produkt je výrobek značky Jrc.

Procházet zboží z kategorie Sport Jrc, Outdoorové aktivity Jrc, Rybaření Jrc, Rybářské batohy a tašky Jrc.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Jrc pouzdro na hrazdy defender padded buzzer bar pouch a další podobné zlevněné zboží z kategorie sport sleva, outdoorové aktivity sleva, rybaření sleva, rybářské batohy a tašky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Jrc a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Jrc najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Jrc pouzdro na hrazdy defender padded buzzer bar pouch
Právě si prohlížíte...

572,- Kč