Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Delphin Rybářské brodící kalhoty / Prsačky Chestwaders Hron 45

Delphin Rybářské brodící kalhoty / Prsačky Chestwaders Hron 45

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Delphin Rybářské brodící kalhoty / Prsačky Chestwaders Hron 45 z kategorie sport, outdoorové aktivity, rybaření, rybářské a lovecké brodicí holínky, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Delphin Rybářské brodící kalhoty / Prsačky Chestwaders Hron 45 .

Detailní informace

Prsačky HRON jsou vysoce spolehlivým modelem z dílny značky Delphin. Vyznačují se výbornými vlastnostmi a velmi kvalitním provedením. Každý detail je zpracován dokonale precizně. Moderní materiál zaručuje naprostou voděodolnost a zároveň pohodlné nošení díky nízké hmotnosti. Navíc uvnitř prsaček se nachází všitá síťka, která snižuje přímý dotyk kůže a vodotěs...ného materiálu, a tím výrazně omezuje pocení. Obrovským bonusem který je nevídaný v této kategorii je neoprenová výztuha kolen, což umožňuje například i velmi komfortní klečení ve vodě. Kromě standardních nastavitelných popruhů na ramena, disponuje tento model také vyjímatelným páskem, což umožní ještě lepší přizpůsobení postavě rybáře. Gumové holínky s odolnou a stabilní podrážkou vás podrží i v náročnějších podmínkách. Samozřejmostí jsou také výčnělky v oblasti paty pro snadnější vyzouvání. Složení: taslon / PVC Věková skupina: Dospělý Barva: Hnědá Země původu: Čína Navrženo v: Slovensko Specifikace materiálu: PVC (Polyvinylchlorid) Velikost: 45 Nepromokavé: Ano Specifikace materiálu: Taslon Série: Hron Barva podle výrobce: Hnědá

Produkt je výrobek značky Delphin ,distribuovaný s EAN kódem 8586018475075.

Procházet zboží z kategorie Sport Delphin, Outdoorové aktivity Delphin, Rybaření Delphin, Rybářské a lovecké brodicí holínky Delphin.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Velikost: 45
  • Barva: Brown
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

1 509,- Kč
1 389,- Kč
Detail
1 449,- Kč
1 346,- Kč
Detail
2 750,- Kč
Detail
2 759,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Delphin Rybářské brodící kalhoty / Prsačky Chestwaders Hron 45 a další podobné zlevněné zboží z kategorie sport sleva, outdoorové aktivity sleva, rybaření sleva, rybářské a lovecké brodicí holínky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Delphin a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Delphin najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Delphin Rybářské brodící kalhoty / Prsačky Chestwaders Hron 45
Právě si prohlížíte...

1662,- Kč