Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Delphin Neoprene Waders ORAVA Brown/Black 42

Delphin Neoprene Waders ORAVA Brown/Black 42

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Delphin Neoprene Waders ORAVA Brown/Black 42 z kategorie sport, outdoorové aktivity, rybaření, rybářské a lovecké brodicí holínky, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Delphin Neoprene Waders ORAVA Brown/Black 42 .

Detailní informace

Při zimním rybaření je třeba myslet hlavně na tepelný komfort. Ten dokážou ideálním způsobem zajistit neoprenové prsačky Delphin ORAVA. Vyznačují se kvalitním provedením a elegantním designem. Každé prošití a namáhané spoje jsou precizně ošetřeny, aby zabránily nechtěnému prosakování. Hnědá barva neoprenu zamezí vzniku velkého množství viditelných skvrn ze slizu a d...alších různých nečistot. Neodmyslitelným pomocníkem je neoprenová kapsa na přední straně prsaček, kde si můžete odložit například povolení k rybolovu. Nemusíte se bát ani kleknutí na zem, protože v kolenní části jsou prsačky zpevněny dvojitou vrstvou neoprenu. Nastavitelné popruhy na ramena jsou také vybaveny neoprenovou výstelkou, aby bylo nošení prsaček během celodenních vycházek pohodlné a ramena méně namáhána. Pod šlemi se také nacházejí dva plastové kroužky, na které lze pomocí joja, nebo karabiny uchytit různé pomůcky, jako například pean nebo metr. Součástí balení je i brodící pásek, který zamezí natečení vody do prsaček při nechtěném uklouznutí nebo pádu. Pryžové kozačky s odolnou a stabilní podrážkou vás podrží i v náročnějších podmínkách. Jejich vnitřek je vystlán neoprenovou vložkou, která chrání nohy před chladem. Věková skupina: Dospělý Barva podle výrobce: Brown/Black Barva: Hnědá Barva: Černá Země původu: Čína Navrženo v: Slovensko Série: ORAVA Velikost: 42 Nepromokavé: Ano

Produkt je výrobek značky Delphin ,distribuovaný s EAN kódem 8586018009737.

Procházet zboží z kategorie Sport Delphin, Outdoorové aktivity Delphin, Rybaření Delphin, Rybářské a lovecké brodicí holínky Delphin.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Velikost: 42
  • Barva: Brown
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

1 509,- Kč
1 389,- Kč
Detail
1 449,- Kč
1 346,- Kč
Detail
3 090,- Kč
2 938,- Kč
Detail
2 750,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Delphin Neoprene Waders ORAVA Brown/Black 42 a další podobné zlevněné zboží z kategorie sport sleva, outdoorové aktivity sleva, rybaření sleva, rybářské a lovecké brodicí holínky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Delphin a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Delphin najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Delphin Neoprene Waders ORAVA Brown/Black 42
Právě si prohlížíte...

3438,- Kč