One more cast olova arra swivel leads 3 ks - 5 oz

One more cast olova arra swivel leads 3 ks - 5 oz
250 250 1463
250,- Kč

Původní cena: 250,- Kč


Hodnocení:


One more cast olova arra swivel leads 3 ks - 5 oz z kategorie sport, outdoorové aktivity, rybaření, rybářská výstroj, rybářská závaží, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu PARYS a budete spokojení s dodaným One more cast olova arra swivel leads 3 ks - 5 oz .

Detailní informace

Značka One More Cast je známá prémiovou kvalitou svých produktů. Jinak tomu není ani v případě olov. Ty vyrábí v povrchové úpravě, kterou tvoří drobná textura a je tak snadné na olovo přidat krmnou směs nebo různé atraktory. Díky speciálnímu tvaru dosáhnete dalekých hodů, protože olovo prořízne vzduch jako žádné jiné rybářské závaží.
Dodáváno ve 3 ks ve stylovém látkovém obalu.

Produkt je výrobek značky One More Cast ,distribuovaný s EAN kódem 5060939131379.

Procházet zboží z kategorie Sport One More Cast, Outdoorové aktivity One More Cast, Rybaření One More Cast, Rybářská výstroj One More Cast, Rybářská závaží One More Cast.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

One more cast olova arra swivel leads 3 ks - 5 oz a další podobné zlevněné zboží z kategorie sport sleva, outdoorové aktivity sleva, rybaření sleva, rybářská výstroj sleva, rybářská závaží sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce One More Cast a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku One More Cast najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

One more cast olova arra swivel leads 3 ks - 5 oz
Právě si prohlížíte...

250,- Kč