Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Fox Fishing Captive Back Lead MK2 5oz / 142g

Fox Fishing Captive Back Lead MK2 5oz / 142g

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Fox Fishing Captive Back Lead MK2 5oz / 142g z kategorie sport, outdoorové aktivity, rybaření, rybářská výstroj, rybářská závaží, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Fox Fishing Captive Back Lead MK2 5oz / 142g .

Detailní informace

Ideální pro rybáře, kteří chtějí mít svůj vlasec skrytý Patentovaný klip na vlasec umožňuje hladké uvolnění vlasce Těžší možnosti umožňují lovit s pevnějšími vlasci pro lepší indikaci Dodáváno na vlastním navíječi Dodává se s 10 m vysoce vizuální oranžovou šňůrou Šňůra se volně odvíjí z navíječe
Země původu: Čína Hmotnost: 142 g Hmot...nost (g): 141 - 150 g Navrženo v: Spojené království Počet v balení (ks): 1 Série: Captive Back Lead MK2

Produkt je výrobek značky Fox Fishing ,distribuovaný s EAN kódem 5055350243367.

Procházet zboží z kategorie Sport Fox Fishing, Outdoorové aktivity Fox Fishing, Rybaření Fox Fishing, Rybářská výstroj Fox Fishing, Rybářská závaží Fox Fishing.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

1 256,- Kč
Detail

Fox Fishing Kalhoty Joggers Black/Camo Print XL

Velikost XL / Camo Black / Pro muže / Fox fishing
986,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Fox Fishing Captive Back Lead MK2 5oz / 142g a další podobné zlevněné zboží z kategorie sport sleva, outdoorové aktivity sleva, rybaření sleva, rybářská výstroj sleva, rybářská závaží sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Fox Fishing a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Fox Fishing najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Fox Fishing Captive Back Lead MK2 5oz / 142g
Právě si prohlížíte...

325,- Kč