Fox Fishing Digital Scales 60kg inc. Case 60 kg

Fox Fishing Digital Scales 60kg inc. Case 60 kg
2 666 2 469 2170
2 666,- Kč

Původní cena: 2 469,- Kč


Hodnocení:


Fox Fishing Digital Scales 60kg inc. Case 60 kg z kategorie sport, outdoorové aktivity, rybaření, rybářská výstroj, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Fox Fishing Digital Scales 60kg inc. Case 60 kg .

Detailní informace

Na základě obrovské poptávky nyní přicházíme s novou vylepšenou digitální váhou, která dokáže zvážit i ty největší kapry - váha je schopna zvážit úlovky až do hmotnosti 60kg. Díky své kompaktní velikosti je uživatelsky velmi přívětivá a není těžké ji používat.
Je opatřena ON/OFF tlačítkem, které zaručí maximální výdrž b...aterie Nezávisle uzavřená elektronika Jednoduché nulovací tlačítko (0,00), který vynuluje vážící sak pro přesné zvážení Jednoduché tlačítko pro volbu vážících jednotek kg/lb Podsvícený display pro používání v noci, který je snadno čitelný i za slunečného počasí ve dne Kovové poutko na horní části pro použítí s vážící tyčí nebo použítí palce pro vážení menších ryb Velký háček pro snadné připevnění vážícího saku s úlovkem Indikátor vybité baterie Váží až do 60 kg (132 lb) odchylka max 1 oz Dodáváno s pevným ochranným pouzdrem Pracuje na 2x AA baterie
Navrženo v : Spojené království Země původu : Čína Nosnost : 60 kg

Produkt je výrobek značky Fox Fishing ,distribuovaný s EAN kódem 5055350271490.

Procházet zboží z kategorie Sport Fox Fishing, Outdoorové aktivity Fox Fishing, Rybaření Fox Fishing, Rybářská výstroj Fox Fishing.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

1 290,- Kč
1 132,- Kč
Detail
1 290,- Kč
1 109,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Fox Fishing Digital Scales 60kg inc. Case 60 kg a další podobné zlevněné zboží z kategorie sport sleva, outdoorové aktivity sleva, rybaření sleva, rybářská výstroj sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Fox Fishing a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Fox Fishing najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Fox Fishing Digital Scales 60kg inc. Case 60 kg
Právě si prohlížíte...

2666,- Kč