Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

ZKGREEN ZK Green Lithiová Baterie 12V/80Ah + Nabíječka 10A

ZKGREEN ZK Green Lithiová Baterie 12V/80Ah + Nabíječka 10A
ZKGREEN ZK Green Lithiová Baterie 12V/80Ah + Nabíječka 10A
ZKGREEN ZK Green Lithiová Baterie 12V/80Ah + Nabíječka 10A
ZKGREEN ZK Green Lithiová Baterie 12V/80Ah + Nabíječka 10A

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


ZKGREEN ZK Green Lithiová Baterie 12V/80Ah + Nabíječka 10A z kategorie sport, outdoorové aktivity, rybaření, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Azfishing a budete spokojení s dodaným ZKGREEN ZK Green Lithiová Baterie 12V/80Ah + Nabíječka 10A .

Detailní informace

Vysoce výkonné 12V lithiové a 24V lithium-železo-fosfátové baterie nové generace ZK GREEN s digitálním ukazatelem stavu patří mezi to nejlepší, co se nyní na trhu nachází. V součastnosti se jedná o perspektivní, a technologicky vyspělý systém za skvělý poměr ceny a výkonu, čímž se baterie stávájí velice užitečnou investicí a inteligentním dlouhodobým řešením. Všechny naše baterie jsou vybaveny ochranou proti podvybití / přebití, kontrolou vybíjecího proudu a teplotní ochranou. Oproti olověným bateriím netrpí tzv. sulfatací (tvorba nerozpustného... síranu olovnatého), která snižuje kapacitu a zkracuje životnost. Příčinou je dlouhodobé nedobíjení baterie do plného stavu nebo dlouhodobé nepoužívání baterie. Lithiové baterie nemusí být plně dobíjeny, stačí částečné dobíjení, což je jejich hlavní výhoda oproti bateriím olověným. Technologie Li-Ion a LiFePO4 snadno a bezpečně ukládají velké množství elektrické energie s minimální ztrátou při nabíjecích a vybíjecích cyklech, díky tomu mají minimální ztrátu kapacity a tím se výrazně prodlužuje životnost. Vzhledem k velice nízkému samovybíjení budou baterie plně funkční i po několika měsících nepoužívání. Pro provoz není potřeba žádná externí baterie, BMS (Baterry Management System) je napájen přímo z vlastního zdroje. Baterie při odběru energie neklade velký odpor a tak umožňuje odebírat z baterie relativně velké množství energie, aniž by jí to poškozovalo. Obě baterie Li-Ion i LiFePO4 jsou vyrobeny z lehkých kovů bez obsahu toxických chemikálií, což je činí zcela bezpečnými pro životní prostředí. Lithiové baterie ZK GREEN jsou široce použivány pro lodní dopravu a elektromotory, fotovoltaiku, kamerové systémy, camping, nízkonapěťové osvětlení, střídače, nebo také v turistice, jako energie pro karavany, stavební a strojírenská pomůcka, zdroj pro nabíjení čelovek a powerbank, úložný prostor pro energii, či záložní zdroj, nebo v jiných životních oblastech. Parametry:
Kapacita: 30Ah Vybíjecí napětí: 8,25V Nabíjecí napětí: 12.6V Cyklická životnost: 6000 nabití a vybití Provozní teplota: -40°C až 75°C Skladovací teplota: -5°C až 25°C ? Hmotnost: 5,70kg Rozměry: 270x240x110mm Materiál: ternární polymer Barva: zelená USB výstup: 5V2.1A
Mezi největší výhody lithiových baterií ZK GREEN se především řadí:  
velká kapacita  vysoká hustota nízká hmotnost malé samovybíjení  vysokoproudové vybíjení  malý pokles napětí dlouhá životnost
Obsah balení: 12V baterie: 1x lithiová baterie ZK GREEN, 1x batoh pro baterii, 1x nabíječka 10A, 1x návod k použití. UPOZORNĚNÍ
- Aby byla zajištěna bezpečnost nabíjení baterie a zaručena dlouhodobá životnost baterie, používejte pouze nabíječku poskytovanou naší společností.  - Pokud se nabíječka ztratí, nebo poškodí, naleznete ji v našem obchodě. - K nabíjení nepoužívejte nabíječky olověných baterií, ani jiné formy nabíječek. Pokud se tak stane, za následky se nevztahuje záruka a odpovědnost nesete Vy. - Když se baterie nepoužívá, nejlepší skladovací teplota je 25 - 5 stupňů Celsia a je vhodné ji umístit do chladného a suchého prostředí. - Po použití by měla být baterie včas nabita a neměla by být delší dobu skladována.  - Pokud baterie nebyla používána déle než 3 měsíce, je nejlepší provést cyklus nabíjení-vybíjení. - Při doplňování baterie ji nabíjejte na 80% celkové kapacity. Pravidelné nabíjení a vybíjení baterie může zajistit nejlepší využití baterie a prodloužit její životnost.

Produkt je výrobek značky Zkgreen.

Procházet zboží z kategorie Sport Zkgreen, Outdoorové aktivity Zkgreen, Rybaření Zkgreen.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

ZKGREEN ZK Green Lithiová Baterie 12V/80Ah + Nabíječka 10A a další podobné zlevněné zboží z kategorie sport sleva, outdoorové aktivity sleva, rybaření sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Zkgreen a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Zkgreen najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

ZKGREEN ZK Green Lithiová Baterie 12V/80Ah + Nabíječka 10A
Právě si prohlížíte...

16900,- Kč