Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Wychwood sedačka Tactical X Low Arm Chair

Wychwood sedačka Tactical X Low Arm Chair

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Wychwood sedačka Tactical X Low Arm Chair z kategorie sport, outdoorové aktivity, rybaření, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Azfishing a budete spokojení s dodaným Wychwood sedačka Tactical X Low Arm Chair .

Detailní informace

Řada sedaček Tactical X nabízí hlavně komfort, nastavení výšky jednotlivých nožiček pomocí jednoho stisknutí, odolnost a krásný design. Sedačka stojí na konceptu ocelového rámu, který byl odlehčen pro snadnější transport. Hlavním rysem těchto sedaček je jejich Tactical Camo vzor, velmi zdařené polstrování jak po obvodu celé sedačky, tak v jejím středovém fleeceovém panelu. Díky jedinému stisku jsme schopni nastavit tu správnou polohu jednotlivých nožiček. Zakončení nožiček extra velkými packami proti zapadnutí do bahna. V řadě sedaček Tactical ...X nalezneme celkem čtyři modely. Od malého, kompaktního a lehkého modelu až po velkou sedačku s područkami. Specifikace:
odolný odlehčený ocelový rám volně nastavitelná zádová opěrka extra polstrovaná část na sezení čtyři volně nastavitelné packy proti zapadnutí do bahna včetně područek jednoduché složení pro snadný transport hmotnost: 5 kg materiál: DPM se vzorem Camo rozměry: výška opěrné části (55cm) sedací část (51 x 45cm) délka nohy: 39 cm (rozložená +10 cm)

Produkt je výrobek značky Wychwood ,distribuovaný s EAN kódem 5022671535273.

Procházet zboží z kategorie Sport Wychwood, Outdoorové aktivity Wychwood, Rybaření Wychwood.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Wychwood sedačka Tactical X Low Arm Chair a další podobné zlevněné zboží z kategorie sport sleva, outdoorové aktivity sleva, rybaření sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Wychwood a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Wychwood najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Wychwood sedačka Tactical X Low Arm Chair
Právě si prohlížíte...

3199,- Kč