Prologic vážící sak c series retainer w sling x large green black 120x55 cm

Prologic vážící sak c series retainer w sling x large green black 120x55 cm
907 907 1740
907,- Kč

Původní cena: 907,- Kč


Hodnocení:


Prologic vážící sak c series retainer w sling x large green black 120x55 cm z kategorie sport, outdoorové aktivity, rybaření, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu PARYS a budete spokojení s dodaným Prologic vážící sak c series retainer w sling x large green black 120x55 cm .

Detailní informace

Tato novinka v naší řadě C-Series je kombinací přechovávacího plovoucího saku a vážicí tašky. Byla vyvíjena s maximálním možným ohledem na šetrnost k rybám a péči o ně. Odpadá nutnost přendávat rybu z přechovávacího saku do vážicí tašky, takže manipulace s rybou je méně a je šetrnější. Disponuje kvalitními zipy s pojistnými kroužky pro snadné zabezpečení a připevnění k provázku pro uvázání na břeh (provázek není součástí balení). Tmavá síťovina šetrná k rybám redukuje pronikání světla a maximalizuje výměnu vody pro váš cenný úlovek. Můžete si b...ýt jisti, že kapr zůstane v bezpečí, pohodlní a klidu, zatímco si budete připravovat fotoaparát a váhu.
• Tmavá měkká síťovina šetrná k rybám • Kvalitním zipy s pojistnými kroužky • Přenášecí a vážicí poutka • Rychleschnoucí materiál

Produkt je výrobek značky Prologic ,distribuovaný s EAN kódem 5706301726735.

Procházet zboží z kategorie Sport Prologic, Outdoorové aktivity Prologic, Rybaření Prologic.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Prologic Mikina Tech Fleece - 2XL

Velikost 2XL / Green / Pro muže / Prologic
1 365,- Kč
1 285,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Prologic vážící sak c series retainer w sling x large green black 120x55 cm a další podobné zlevněné zboží z kategorie sport sleva, outdoorové aktivity sleva, rybaření sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Prologic a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Prologic najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Prologic vážící sak c series retainer w sling x large green black 120x55 cm
Právě si prohlížíte...

907,- Kč