Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Ostatní Textilní Opasek Rybáři Černý

Ostatní Textilní Opasek Rybáři Černý
Ostatní Textilní Opasek Rybáři Černý
Ostatní Textilní Opasek Rybáři Černý
Ostatní Textilní Opasek Rybáři Černý

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Ostatní Textilní Opasek Rybáři Černý z kategorie sport, outdoorové aktivity, rybaření, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Azfishing a budete spokojení s dodaným Ostatní Textilní Opasek Rybáři Černý .

Detailní informace

Textilní opasek s novou, masivní kovovou přezkou s ostře řezanými rysy obsahuje 3D motiv kapra. Přezku lze použít jako otvírák na pivo. Atraktivní vzhled podtrhuje luxusní povrchová úprava starostříbro. Zubový mechanismus přezky umožňuje velmi snadné zkrácení textilního popruhu podle potřeby zákazníka. Jedna univerzální délka popruhu 150 cm uspokojí všechny zákazníky. Materiál:
popruh - 100% polyamid přezka - zinková slitina s povrchovou úpravou starostříbro
  Již 22 let vyrábíme nejkvalitnější rybářské kožené a textilní opa...sky na českém trhu. Jako jediný výrobce nejen v ČR používáme na všech rybářských přezkách speciální mechanizmus pro snadnou úpravu délky mysliveckého opasku. Textilní rybářské opasky balíme do dárkových konzerv. Kožený opasek pro rybáře je balený jako luxusní dárek do krásné dárkové krabičky. Dárková krabička obsahuje pěnu, která umožní umístění přezky s rybářským motivem do středu tak, aby byla pěkně vidět po otevření dárkové krabičky. Tyto dárky jsou vysokou kvalitou materiálů, designem a provedením dárkových obalů nejen důstojným vánočním dárkem, ale také vhodným reprezentativním darem pro firemní účely. Veškeré dárkové opasky pro rybáře je možné opatřit vašim firemní logem na konec koženého opasku ražbu nebo provést potiskem na textilní opasek. Dárková krabička pro myslivce může být také opatřena vašim firemním logem. Edice dárkových opasků obsahuje národní motivy český lev, moravská Orlice, slovenský znak, maďarský znak, polská orlice, rakouská orlice, německá orlice. Nahlédněte také do kategorie AUTODÁRKY na vlajkové lodě kožených opasků pro majitele mladoboleslavských vozů. Vyrábíme také dárky pro hasiče, policisty, záchranáře, městské strážníky, myslivce, rybáře a jiné.  

Produkt je výrobek značky Ostatní.

Procházet zboží z kategorie Sport Ostatní, Outdoorové aktivity Ostatní, Rybaření Ostatní.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Ostatní Textilní Opasek Rybáři Černý a další podobné zlevněné zboží z kategorie sport sleva, outdoorové aktivity sleva, rybaření sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Ostatní a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Ostatní najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Ostatní Textilní Opasek Rybáři Černý
Právě si prohlížíte...

460,- Kč