Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

LK Baits Nutrigo Extra Wild Strawberry 24mm 250ml

LK Baits Nutrigo Extra Wild Strawberry 24mm 250ml

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


LK Baits Nutrigo Extra Wild Strawberry 24mm 250ml z kategorie sport, outdoorové aktivity, rybaření, se slevou kupte přes Chci.cz.

AlzaZískejte tento produkt se slevou z obchodu Alza a budete spokojení s dodaným LK Baits Nutrigo Extra Wild Strawberry 24mm 250ml .

Detailní informace

Boilies LK Baits Nutrigo Extra Wild Strawberry 24mm 250ml:LK Baits Nutrigo Extra Wild Strawberry 24mm 250ml spadá mezi nejvyhledávanější rybářské návnady pro chytání kaprovitých ryb. Boilies kuličky pomalu plují ke dnu a přitom složením
předstírají běžnou potravu, která kaprům chutná. Rohlíkové boilies se vyrábí slisováním typického rohlíkového těsta nebo i dalšího pečiva a můžeme ho považovat za tu největší klasiku. Užívají se samostatně i kombinovaně, tedy na panáčka, kdy přidáte navíc plovoucí boilies. Boilies disponují kuličkami o prům...ěru 24 mm a nalákáte jimi menší i urostlejší ryby. Boilies LK Baits jsou vyráběny v šikovném balení, které uchová boilies neustále čerstvé a ještě se i snadno přenáší. Takže nic nebrání vzít si je s sebou kdykoli vyrazíte rybařit. Příchuť jahoda v každém případě přivábí ryby ze všech koutů rybníka. Zásadní vlastnosti kuliček boilies LK Baits Nutrigo Extra Wild Strawberry 24mm 250ml Přitahuje kaprovité ryby Balení o objemu 250 ml Balení boilies LK Baits o hmotnosti 250 g Průměr jediné boilie 24 mm Oblíbená chuť jahoda

Produkt je výrobek značky Lk Baits ,distribuovaný s EAN kódem 8595602020584.

Procházet zboží z kategorie Sport Lk Baits, Outdoorové aktivity Lk Baits, Rybaření Lk Baits.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

LK Baits Nutrigo Extra Wild Strawberry 24mm 250ml a další podobné zlevněné zboží z kategorie sport sleva, outdoorové aktivity sleva, rybaření sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Lk Baits a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Lk Baits najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

LK Baits Nutrigo Extra Wild Strawberry 24mm 250ml
Právě si prohlížíte...

153,- Kč