Jet Fish Boosterované boilie Legend Chilli Tuna/Chilli 24mm 250ml

Jet Fish Boosterované boilie Legend Chilli Tuna/Chilli 24mm 250ml
159 159 125
159,- Kč

Původní cena: 159,- Kč


Hodnocení:


Jet Fish Boosterované boilie Legend Chilli Tuna/Chilli 24mm 250ml z kategorie sport, outdoorové aktivity, rybaření, se slevou kupte přes Chci.cz.

AlzaZískejte tento produkt se slevou z obchodu Alza a budete spokojení s dodaným Jet Fish Boosterované boilie Legend Chilli Tuna/Chilli 24mm 250ml .

Detailní informace

Boilies Jet Fish Boosterované boilie Legend Chilli Tuna/Chilli 24mm 250ml:Jet Fish Boosterované boilie Legend Chilli Tuna/Chilli 24mm 250ml jde zařadit mezi nejzákladnější návnady rybářů k chytání kaprovitých ryb. Boilies s dipem jsou značně aromatické a tak je ryby lépe ucítí na větší vzdálenost, i když zůstane ležet v bahně. Bývají používány nejen samostatně, ale i na panáčka, spolu s plovoucím typem boilies. Boilies disponují drobnými kuličkami s průměrem 24 mm a přilákáte na ně malé i větší kapry. Boilies Jet Fish jsou uloženy v balení, v o...bjemu 250 ml, které přechová boilies perfektně čerstvé a snadno se přenáší. Nic vám tak nebrání vzít si je kamkoliv s sebou. Příchuť chilli  a tuňák potom přivolá ryby ze všech koutů rybníka. Podstatné vlastnosti návnady boilies Jet Fish Boosterované boilie Legend Chilli Tuna/Chilli 24mm 250ml Přitahuje kaprovité ryby Boilies s přídavkem dipu s účinným aroma Balení o objemu 250 ml Průměr jediné kuličky 24 mm Zajímavá chuť chilli  a tuňák

Produkt je výrobek značky Jet Fish.

Procházet zboží z kategorie Sport Jet Fish, Outdoorové aktivity Jet Fish, Rybaření Jet Fish.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Jet Fish Boosterované boilie Legend Chilli Tuna/Chilli 24mm 250ml a další podobné zlevněné zboží z kategorie sport sleva, outdoorové aktivity sleva, rybaření sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Jet Fish a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Jet Fish najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Jet Fish Boosterované boilie Legend Chilli Tuna/Chilli 24mm 250ml
Právě si prohlížíte...

159,- Kč