Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Humminbird Echolot Helix 7 Chirp SI GPS G4

Humminbird Echolot Helix 7 Chirp SI GPS G4
Humminbird Echolot Helix 7 Chirp SI GPS G4
Humminbird Echolot Helix 7 Chirp SI GPS G4
Humminbird Echolot Helix 7 Chirp SI GPS G4

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Humminbird Echolot Helix 7 Chirp SI GPS G4 z kategorie sport, outdoorové aktivity, rybaření, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Azfishing a budete spokojení s dodaným Humminbird Echolot Helix 7 Chirp SI GPS G4 .

Detailní informace

Rybářský vyhledávač HELIX 7 CHIRP SI GPS G4 je vybaven funkcemi CHIRP Side Imaging, CHIRP Down Imaging, Dual Spectrum CHIRP Sonar, AutoChart Live, interní GPS a vestavěnou základní mapou Humminbird. Vylepšený 7" displej s vysokým rozlišením vám poskytne nejlepší přehled o mnoha předinstalovaných možnostech zobrazení na rozdělené obrazovce, takže vám nikdy neunikne žádná ryba. Ovládání pomocí klávesnice: Ovládejte HELIX stisknutím tlačítka. Přístup k předem nahraným pohledům z uživatelsky přívětivého systému menu, ovládaného softwarovými tlačítk...y, která vám umožní spolehlivě ovládat váš vyhledávač ryb za jakýchkoli podmínek. Boční zobrazování CHIRP: Odfiltrujte šum a nepořádek a získejte jasnější pohled na svět pod hladinou a na každou stranu vaší lodi. Zpracování digitálního sonaru CHIRP Side Imaging znamená, že uvidíte ryby a struktury nalevo i napravo od lodi, takže můžete strávit méně času hledáním a více času chytáním. CHIRP Down Imaging: Odfiltrujte šum a nepořádek a získejte jasný pohled pod loď. Zpracování sonaru CHIRP Digital Sonar Down Imaging znamená, že uvidíte velké detaily, aby bylo hledání ryb jednoduché a snadné. Sonar CHIRP s duálním spektrem: Dříve než nahodíte, budete vědět, co se tam dole nachází, a to díky vysoce detailním obloukům ryb a jasnému zobrazení struktury, na které se ryby drží, a dna. Sonar Dual Spectrum CHIRP 2D, který je poháněn naším patentovaným snímačem CHIRP s nízkou frekvencí, nabízí dva způsoby vyhledávání: široký režim pro maximální pokrytí a úzký režim pro zaměření na nejmenší detaily. Interní GPS a základní mapa Humminbird: Naše vylepšená základní mapa vám poskytne jasný přehled o podvodním terénu a okolních bodech zájmu, takže můžete rybařit a navigovat s naprostou jistotou. Identifikujte bóje, denní značky, nebezpečí, přístavy, obrysy, značky hloubky a mnoho, mnoho dalšího. Obsahuje mapy více než 10 000 jezer a pobřežní pokrytí kontinentálních USA. Kompatibilní s mapami Premium: Humminbird poskytuje rybářům po celém světě nejúplnější nabídku prémiových map. Získejte kompletní pohled na svět pod hladinou díky volitelným mapám z produktů Humminbird LakeMaster® a CoastMaster™ a také díky výběru kompatibilních map Navionics®. AutoChart Live: Vytvářejte mapy svých rybářských míst v reálném čase s přístupem k patentovaným funkcím Humminbird® LakeMaster®. Mapujte hloubkové kontury, tvrdost dna a vegetaci během jízdy lodí. Standardně se dodává s osmi (8) hodinami vestavěného záznamu a je kompatibilní s kartami SD AutoChart Zero Line pro prakticky neomezenou kapacitu mapování AutoChart Live.  

Produkt je výrobek značky Humminbird ,distribuovaný s EAN kódem 082324056130.

Procházet zboží z kategorie Sport Humminbird, Outdoorové aktivity Humminbird, Rybaření Humminbird.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Humminbird Echolot Helix 7 Chirp SI GPS G4 a další podobné zlevněné zboží z kategorie sport sleva, outdoorové aktivity sleva, rybaření sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Humminbird a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Humminbird najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Humminbird Echolot Helix 7 Chirp SI GPS G4
Právě si prohlížíte...

18990,- Kč