Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Hotspot Design Polo Piker Canada Velikost: M

Hotspot Design Polo Piker Canada Velikost: M
Hotspot Design Polo Piker Canada Velikost: M
Hotspot Design Polo Piker Canada Velikost: M
Hotspot Design Polo Piker Canada Velikost: M

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Hotspot Design Polo Piker Canada Velikost: M z kategorie sport, outdoorové aktivity, rybaření, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Azfishing a budete spokojení s dodaným Hotspot Design Polo Piker Canada Velikost: M .

Detailní informace

Design polokošile Piker Canada je inspirován Kanadou, která se vyznačuje několika výjimečnými hot spoty k chytání ryb jakékoli rybářské disciplíny. Polokošile je vyrobena z bavlněné tkaniny pro extra příjemný pocit. Košile je barvena speciální technikou pro vintage vzhled. Tento proces dává oděvu autentický opotřebovaný vzhled. Na vnitřní straně límečku a levém rameni je vyobrazena vlajka Kanady, doplněná obrázkem štiky. Na hrudi je vyšit nápis „Hotspot Pike fishing“. Boční průstřihy pro pohodlný pohyb. Zapínání na dva kovové knoflíky. Skvěle b...ude vypadat doplněná kšiltovkou Piker Canada ze stejné kolekce. Každé naše tričko se vyznačuje souladem moderního střihu a normálního nošení. Produkty Hotspot jsou vhodné nejen pro rybolov, ale i pro běžné oblékání. Jedná se o nový trend, který snese srovnání s nejznámějšími módními značkami. Jeho součástí je maximální kvalita ve všem, co se týká designu, stylového oblékání, kvality materiálů a výrobních procesů. HOTSPOT zaručuje, že všechny výrobky jsou certifikované Öko-Tex Standard 100. Öko-Tex je uznávanou pečetí kvality pro textilní zboží vyrobené pouze ze zdravotně nezávadných materiálů. Každý výrobek testuje nezávislý Evropský výzkumný institut a pečlivě zkoumá podle standardizovaných kritérií. Pro více informací navštivte www.oeko-tex.com.
Návod na praní trička: Pro dlouhodobé udržení kvality tkaniny se doporučuje prát a žehlit oděv pouze na rubové straně při teplotě ne vyšší než 40°.

Produkt je výrobek značky Hotspot Design ,distribuovaný s EAN kódem 8056459894457.

Procházet zboží z kategorie Sport Hotspot Design, Outdoorové aktivity Hotspot Design, Rybaření Hotspot Design.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

2 499,- Kč
1 999,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Hotspot Design Polo Piker Canada Velikost: M a další podobné zlevněné zboží z kategorie sport sleva, outdoorové aktivity sleva, rybaření sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Hotspot Design a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Hotspot Design najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Hotspot Design Polo Piker Canada Velikost: M
Právě si prohlížíte...

1299,- Kč