DAM Kalhoty CamoVision Trousers Velikost: XL

DAM Kalhoty CamoVision Trousers Velikost: XL
2 626 2 399 874
2 626,- Kč

Původní cena: 2 399,- Kč


Hodnocení:


DAM Kalhoty CamoVision Trousers Velikost: XL z kategorie sport, outdoorové aktivity, rybaření, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Azfishing a budete spokojení s dodaným DAM Kalhoty CamoVision Trousers Velikost: XL .

Detailní informace

DAM Camovision Trousers představují vysoce kvalitní rybářské kalhoty, které vám díky perfektnímu střihu skvěle padnou. Jsou vyrobené z odolného 2vrstvého materiálu 320D polyester taslon & 320D nylon taslon. Kalhoty se pyšní 100% voděodolností s TPU membránou, vodním sloupcem 8 000 mm a prodyšností 5 000 g/m2. Jsou doplněny o povrchovou úpravu German Rudolph DWR, která zajistí vodoodpudivost. K pohodlnému nošení přispěje měkká fleecová podšívka i nastavitelné konce nohavic pomocí suchého zipu.
Pánské pohodlné kalhoty Vyrobené z od...olného 2vrstvého materiálu 100% voděodolné s TPU membránou DAM Camovision Trousers s vodním sloupcem 8 000 mm a prodyšností 5 000 g/m2 Povrchová úprava odpuzující vodu Měkká fleecová podšívka Elastický pás opatřený poutky Precizně podlepené švy 2 postranní kapsy s vodoodpudivými zipy Barevné provedení: černé
Pohodlné nošení DAM Camovision Trousers poskytují skvělé pohodlí, a to rovněž díky elastickému pasu, který je navíc vybavený poutky na pásek. Pro maximální komfort jsou opatřeny tvarovanými koleny. Disponují precizně podlepenými švy a 2 postranními kapsami, které jsou uzavíratelné pomocí vodoodpudivého zipu. DAM Camovision Trousers jsou zárukou vysoké odolnosti i velmi komfortního nošení.
Velikost: M, L, XL, XXL  

Produkt je výrobek značky Dam ,distribuovaný s EAN kódem 5706301601032.

Procházet zboží z kategorie Sport Dam, Outdoorové aktivity Dam, Rybaření Dam.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

DAM Quick 3 FS 5000 Naviják

Aluminum Double Anodized Spool / Dam
1 509,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

DAM Kalhoty CamoVision Trousers Velikost: XL a další podobné zlevněné zboží z kategorie sport sleva, outdoorové aktivity sleva, rybaření sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Dam a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Dam najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

DAM Kalhoty CamoVision Trousers Velikost: XL
Právě si prohlížíte...

2626,- Kč