Aqua Products Aqua Křeslo Longback Chair

Aqua Products Aqua Křeslo Longback Chair
6 109 6 109 2186
6 109,- Kč

Původní cena: 6 109,- Kč


Hodnocení:


Aqua Products Aqua Křeslo Longback Chair z kategorie sport, outdoorové aktivity, rybaření, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Azfishing a budete spokojení s dodaným Aqua Products Aqua Křeslo Longback Chair .

Detailní informace

Ergonomicky navržené a velmi lehké křeslo Aqua Longback Chair, které se díky kombinaci maximálního pohodlí a opory skvěle hodí na jakékoliv výpravy po celou sezónu. Díky prodloužené zádové části a příjemnému fleecovému materiálu na opěrce i područkách vám křeslo dodává pocit opravdového luxusu u vody. Křeslo je vybaveno čtyřmi nastavitelnými nožičkami, které vysunete jednoduše pomocí jednoho zmáčknutí. Nožičky jsou dále vybaveny velkými patkami proti zaboření do země, takže si můžete křeslo nastavit podle vašich požadavků, bez ohledu ...na nerovném terénu. Další skvělou výhodou je nastavitelná hlavová opěrka, kterou ocení hlavně vyšší rybáři. Dále se může křeslo pochlubit ergonomicky tvarovanou opěrkou na nohy v přední části, která snižuje tlak na zadní část nohou, čímž dále zvyšuje komfort. Hlavní výhodou tohoto křesla je ale jeho hmotnost. Díky tomu se křeslo skvěle hodí i pro rybáře, kteří chtějí své vybavení co nejlehčí a nejpohodlnější.
neuvěřitelně pohodlné křeslo nastavitelná opěrka hlavy z příjemného fleecového materiálu ergonomicky navržené polstrování křesla pro maximální pohodlí a oporu lehké křeslo se skoro poloviční hmotností než podobná křesla konkurenčních výrobců rychlé použití – jednoduše odcvakněte a rozložte unikátní patentovaný systém vysouvání nožiček s patkami proti zaboření do země – jednoduše zmáčkněte a nožička se sama vysune do požadované polohy pojistky na obou nožičkách proti nechtěnému složení při používání popruh pro zajištění křesla při transportu zabraňuje nechtěnému rozložení
Materiál: Hliníkový rám Hmotnost: přibližně 4,75 kg Rozměry:
Rozložené: 105 (D) x 65 (Š) cm Složené: 84 (D) x 65 (Š) cm Výška zádové části: 68 cm (bez vytažené hlavové opěrky) – 82 cm (s vytaženou hlavovou opěrkou) Šířka zádové části: 52 cm Výška spodní části: 52 cm Šířka spodní části: 63 cm Výška předních nožiček: 35 cm (neroztažené) – 44 cm (roztažené)

Produkt je výrobek značky Aqua Products ,distribuovaný s EAN kódem 5060787380738.

Procházet zboží z kategorie Sport Aqua Products, Outdoorové aktivity Aqua Products, Rybaření Aqua Products.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 6 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Aqua Products Aqua Křeslo Longback Chair a další podobné zlevněné zboží z kategorie sport sleva, outdoorové aktivity sleva, rybaření sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Aqua Products a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Aqua Products najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Aqua Products Aqua Křeslo Longback Chair
Právě si prohlížíte...

6109,- Kč