Zimní rukavice HeavyWeight ScreenTap Black Diamond® - 15% sleva

-15%
Zimní rukavice HeavyWeight ScreenTap Black Diamond®
1 012 1 190 305
1 012,- Kč

Původní cena: 1 190,- Kč


Hodnocení:


Zimní rukavice HeavyWeight ScreenTap Black Diamond® z kategorie oblečení a móda, oděvní doplňky, rukavice a palčáky, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Toparmyshop a budete spokojení s dodaným Zimní rukavice HeavyWeight ScreenTap Black Diamond® .

Zlevněné zboží

Zateplené zimní rukavice HeavyWeight ScreenTap Black Diamond se kterými i v největší zimě obsloužíte dotykový displej. 
Ideální na lyžování, outdoor a turistikuZimní rukavice HeavyWeight ScreenTap Black Diamond využijete na sjezdovce, při turistice, outdooru nebo při běžném použití.
V rukavicích obsloužíte i dotykový displejMateriál rukavic je jemný, odolný, ale zároveň se pyšní vodivými vlastnostmi, se kterým hravě obsloužíte dotykový displej mobilu nebo tabletu. Tyto rukavice sundáte pouze tehdy, když musíte!
Kvalitní... materiály pro maximální pohodlíStrečové rukavice jsou vyráběné s důrazem na pohodlí a funkční využití. Materiál je z kombinace fleecu, nylonu a polyesteru, což zaručuje dlouhou výdrž, dobré termoizolační vlastnosti a maximální pohodlí při nošení.
Vodivost při obsluze dotykového displeje zaručuje materiál U|R Powered.
Benefity, o kterých musíte vědět:dlouhá životnostzesílené stěny materiáluna sjezdovky, do přírody, outdoor nebo pro běžné nošení

Produkt je výrobek značky Black Diamond®.

Procházet zboží z kategorie Oblečení a móda Black Diamond®, Oděvní doplňky Black Diamond®, Rukavice a palčáky Black Diamond®.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

GAP Rukavice Hnědá

Velikost ONE SIZE / Hnědá / 53% bavlna, 24% nylon, 23% akryl / Pro ženy / Gap
599,- Kč
509,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Zimní rukavice HeavyWeight ScreenTap Black Diamond® a další podobné zlevněné zboží z kategorie oblečení a móda sleva, oděvní doplňky sleva, rukavice a palčáky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Black Diamond® a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Black Diamond® najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Zimní rukavice HeavyWeight ScreenTap Black Diamond®
Právě si prohlížíte... - 15% sleva

1012,- Kč