Rukavice Crocodile Long Nomex® Direct Action® – Coyote

Rukavice Crocodile Long Nomex® Direct Action® – Coyote
Rukavice Crocodile Long Nomex® Direct Action® – Coyote
Rukavice Crocodile Long Nomex® Direct Action® – Coyote
Rukavice Crocodile Long Nomex® Direct Action® – Coyote
1 240 1 125 1598
1 240,- Kč

Původní cena: 1 125,- Kč


Hodnocení:


Rukavice Crocodile Long Nomex® Direct Action® – Coyote z kategorie oblečení a móda, oděvní doplňky, rukavice a palčáky, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Toparmyshop a budete spokojení s dodaným Rukavice Crocodile Long Nomex® Direct Action® – Coyote .

Detailní informace

Rukavice Crocodile Long Nomex od společnosti Direct Action jsou určeny pro profesionální využití, a to jak díky prémiovým materiálům, z nichž jsou vyrobeny, tak i díky svému kvalitnímu zpracování.
Látka, která zpomaluje hořeníPatentovaná látka Nomex od společnosti DuPont (ta stojí například i za originálním teflonem) zpomaluje hoření, a tak ji pro své vybavení využívají třeba i profesionální hasiči. Nálože, pyrotechnika, popel – to vše může mít pro vojáky, pyrotechniky či hasiče až fatální následky. Proto je potřeba se před takovými nebezp...ečími účinně chránit.
Dokonalá kombinace materiálůKromě tkaniny DuPont Nomex najdeme na rukavicích Direct Action Crocodile Long Nomex také kozí kůži s vyztužením v klíčových oblastech, jež může v kritických situacích ochránit vaše ruce před zraněním. Na druhou stranu díky tomu, že kůže rukavic není až příliš tlustá, můžete rukavice využívat i při střelbě, kdy budete stále mít bezpečné spojení se zbraní.
Chrání ještě větší oblast rukouSlovo Long v názvu rukavic odkazuje na fakt, že rukavice jsou skutečně dlouhé. Jdou přes zápěstí a mají částečně elastický střih, tak abyste se v nich cítili pohodlně a současně byla ochráněna ještě větší oblast vaší pokožky rukou.
Benefity, o kterých musíte vědět:ochranné rukavicekvalitní zpracovánívyrobeny z látky zpomalující hořeníkonstrukce rukavic pro maximální volnost pohybuvýztuhy na prstech a kloubechprodloužená manžeta pro lepší ochranu zápěstípoutko na zavěšení i snadnější navlékání

Produkt je výrobek značky Direct Action® (helikon-tex®).

Procházet zboží z kategorie Oblečení a móda Direct Action® (helikon-tex®), Oděvní doplňky Direct Action® (helikon-tex®), Rukavice a palčáky Direct Action® (helikon-tex®).

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Level Ranger PK Black 9 Lyžařské rukavice

Velikost 9 / Black / Water Resistant Fabric Goat leather / Level
2 406,- Kč
2 142,- Kč
Detail
1 190,- Kč
780,- Kč
Detail
2 790,- Kč
1 853,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Rukavice Crocodile Long Nomex® Direct Action® – Coyote a další podobné zlevněné zboží z kategorie oblečení a móda sleva, oděvní doplňky sleva, rukavice a palčáky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Direct Action® (helikon-tex®) a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Direct Action® (helikon-tex®) najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Rukavice Crocodile Long Nomex® Direct Action® – Coyote
Právě si prohlížíte...

1240,- Kč