Lancôme L´Absolu Rouge Cream krémová rtěnka - 1 4,2 g - 30% sleva

-30%
Lancôme L´Absolu Rouge Cream krémová rtěnka - 1 4,2 g
924 1 320 2292
924,- Kč

Původní cena: 1 320,- Kč


Hodnocení:


Lancôme L´Absolu Rouge Cream krémová rtěnka - 1 4,2 g z kategorie zdraví a krása, osobní péče, kosmetika, make-up, make-up na rty, rtěnky, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Fann a budete spokojení s dodaným Lancôme L´Absolu Rouge Cream krémová rtěnka - 1 4,2 g .

Zlevněné zboží

Zvýrazněte své rty s krémovou rtěnkou L'Absolu Rouge Cream: svůdnost, pohodlí, hebké, vyživené a zářivé rty.Ikonické složení rtěnky je nyní obohaceno o:- hydratační růžový balzám (30%) s výtažky z Grand Rose pro snadnou aplikaci a vyživené rty- směs kyseliny hyaluronové a za studena lisovaného oleje pro až 18 hodin svůdného pohodlí a hydrataciZářivé barvy a luxusní péče - rtěnka bez kompromisů. Intenzivní barva se snoubí s lehkou texturou a zanechává pocit pohodlí na vašich rtech. Objevte nádherné nadčasové odstíny v renovovaném luxusním balení... s francouzskou elegancí.POUŽITÍNaneste rovnoměrně na horní i spodní ret. Dle potřeby můžete vrstvit. Před aplikací doporučujeme použít podkladovou bázi.

Produkt je výrobek značky Lancôme ,distribuovaný s EAN kódem 3614273307963.

Procházet zboží z kategorie Zdraví a krása Lancôme, Osobní péče Lancôme, Kosmetika Lancôme, Make-up Lancôme, Make-up na rty Lancôme, Rtěnky Lancôme.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Lancôme L´Absolu Rouge Cream krémová rtěnka - 1 4,2 g a další podobné zlevněné zboží z kategorie zdraví a krása sleva, osobní péče sleva, kosmetika sleva, make-up sleva, make-up na rty sleva, rtěnky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Lancôme a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Lancôme najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Lancôme L´Absolu Rouge Cream krémová rtěnka - 1 4,2 g
Právě si prohlížíte... - 30% sleva

924,- Kč