Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Zerav východní 'Pyramidalis Aurea' květináč 2 litry, výška 30/40cm, keř

Zerav východní 'Pyramidalis Aurea' květináč 2 litry, výška 30/40cm, keř

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Zerav východní 'Pyramidalis Aurea' květináč 2 litry, výška 30/40cm, keř z kategorie dům a zahrada, rostliny, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Truhlíkov a budete spokojení s dodaným Zerav východní 'Pyramidalis Aurea' květináč 2 litry, výška 30/40cm, keř .

Detailní informace

Latinsky: Thuja orientalis 'Pyramydalis Aurea'Užší jehličnan rostoucí sloupovitě se žluto zlatým zabarvením, jež v zimních měsících barví do nádechu červené. Vhodný do živých plotů, do větších nádob či jako solitér. Jehlice jsou šupinovité, žluto zlaté. Velmi dobře se větví. Polohy volíme na přímém slunci, polostín toleruje obstojně. Na půdní typ není náročný, jen v jílu neroste. Půda by měla být neustále vlhká-proto doporučujeme zamulčovat asi 5-10cm mulčovací kůry, aby nedocházelo ke zbytečným výparům vody z půdy. V suchých půdách neprosperuj...e. Řežeme
zhruba 2x do roka, a to na jaře a na podzim. Řežeme pouze flexibilní větévky, tedy ty, které se dají snadno ohnout. Řez do staršího dřeva není prospěšný, velmi špatně obráží. Celá rostlina obsahuje látku thujon, jež je jedovatá a u alergiků může vyvolat různé reakce. Mrazuvzdorný do -25°C. Není vhodní do horských oblastí a poloh s větším množstvím sněhu. Není určeno ke konzumaci.

Produkt je výrobek značky Arboeko ,distribuovaný s EAN kódem 8591365218176.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Arboeko, Rostliny Arboeko.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Zerav východní 'Pyramidalis Aurea' květináč 2 litry, výška 30/40cm, keř a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, rostliny sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Arboeko a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Arboeko najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Zerav východní 'Pyramidalis Aurea' květináč 2 litry, výška 30/40cm, keř
Právě si prohlížíte...

229,- Kč