Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Tařička kosníkovitá 'Alba' - Aubrieta deltoidea 'Alba', Květník o průměru 9 cm

Tařička kosníkovitá 'Alba' - Aubrieta deltoidea 'Alba', Květník o průměru 9 cm

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Tařička kosníkovitá 'Alba' - Aubrieta deltoidea 'Alba', Květník o průměru 9 cm z kategorie dům a zahrada, rostliny, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Zahradnictví Flos a budete spokojení s dodaným Tařička kosníkovitá 'Alba' - Aubrieta deltoidea 'Alba', Květník o průměru 9 cm .

Detailní informace

květník, průměr v cm: 9 cm Líbí se vám barevné polštářky drobných kvítků? Musíte tedy mít tařičku. Tařička 'Alba' je zajímavá trvalka nízkého vzrůstu, která vytváří polštáře drobných bílých květů ve tvaru koleček. Opadavé listy jsou kopinaté a mají tmavě zelenou barvu. Je velmi oblíbená jako skalnička, díky svému nápadnému kvetení a jemným listům.
Tařičky řadíme do čeledi Brassicaceae – brukvovité. Původem jsou z jižní Evropy a východního Turecka.
Tařička v zahradě: • Ideální do skalek a kamenitých typů zahrad • Hodí se k zídkám a jak...o lemování nášlapů • Hezky lemuje květinové záhony • Vhodné do rustikálních a venkovských typů zahrad • Hodí se i do květináčů a velkých nádob • Pěkné v kombinaci s jarními trvalkami a cibulovinami
Návod na pěstování: Tařičky jsou nenáročné rostliny. Vyžadují plné slunce a propustný substrát. Protože však tento substrát nezadržuje mnoho vody, tak se musí rostliny několik týdnů po výsadbě pravidelně zalévat, zejména v suchých podmínkách, dokud nejsou dostatečně zakořeněné. Kvete od dubna do května. Po odkvětu je vhodné odkvetlé květy odstranit a s částí nadzemní zelené hmoty. Rostlina obroste a udrží si kompaktní tvar. Tařičky jsou odolné chorobám a škůdcům. Jsou mrazuvzdorné.

Produkt je výrobek značky Flos ,distribuovaný s EAN kódem 8591308406325.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Flos, Rostliny Flos.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Tařička kosníkovitá 'Alba' - Aubrieta deltoidea 'Alba', Květník o průměru 9 cm a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, rostliny sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Flos a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Flos najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Tařička kosníkovitá 'Alba' - Aubrieta deltoidea 'Alba', Květník o průměru 9 cm
Právě si prohlížíte...

79,- Kč