Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Skalník 'Coral Beauty' - Cotoneaster x suecicus 'Coral Beauty', Květník o průměru 11 cm - 20% sleva

-20%
Skalník 'Coral Beauty' - Cotoneaster x suecicus 'Coral Beauty', Květník o průměru 11 cm
Skalník 'Coral Beauty' - Cotoneaster x suecicus 'Coral Beauty', Květník o průměru 11 cm
Skalník 'Coral Beauty' - Cotoneaster x suecicus 'Coral Beauty', Květník o průměru 11 cm
Skalník 'Coral Beauty' - Cotoneaster x suecicus 'Coral Beauty', Květník o průměru 11 cm

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Skalník 'Coral Beauty' - Cotoneaster x suecicus 'Coral Beauty', Květník o průměru 11 cm z kategorie dům a zahrada, rostliny, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Zahradnictví Flos a budete spokojení s dodaným Skalník 'Coral Beauty' - Cotoneaster x suecicus 'Coral Beauty', Květník o průměru 11 cm .

Zlevněné zboží

květník, průměr v cm: 11 cm Popis rostliny:
Skalník x suecicus je stálezelený keř z čeledi Rosaceae – růžovité. Rostlina pochází z Asie, ale zdomácněla i v Evropě, kde se jí daří v sušších půdách vyšších horských oblastí a vyskytuje se také ve smíšených lesích. Kultivar 'Coral Beauty' reprezentuje jeden z nejoblíbenějších skalníků vůbec. Vyniká totiž svěží zelení drobných kulatých lístků s nepřeberným množstvím bílých květů a na podzim extrémně bohatou násadou korálově červených plodů. Rostlina kvete v květnu i červnu a dekorativní bobule ...se pak začnou objevovat v průběhu září až října. Kultivar dorůstá do výšky 30 až 50 cm.
Skalník v zahradě:
• Hezky vypadá přivázaný k treláži i s jinými popínavými rostlinami, zazáří i na okraji záhonů. • Pokryje nevzhledné svahy v zahradě, dokáže nahradit trávník. • Atraktivní ve skalkách, zaujme v podrostu vyšších okrasných dřevin. • V nádobách oživí terasy, balkóny i střešní zahrady. • Vytvoří zajímavé kombinace s rozchodníky, růžemi i konifery. • Vhodný pro zahrady ve venkovském a přírodním stylu.
Návod na pěstování:
Kultivar není náročný na pěstování a stačí mu základní péče. Roste dobře v polostínu i na plném slunci a daří se mu téměř ve všech zahradních půdách. Stačí mu na živiny chudší, písčité půdy a samozřejmě mu nevadí ani humóznější zeminy. Důležité je zejména to, aby byly půdy dobře odvodněné a propustné. U těžších zemin je třeba zvážit drenážní vrstvu. Týká se to i rostlin, které mají být vysazeny do nádob. Po vysazení jim dopřejte pravidelné zavlažování. Později po zakořenění jsou nároky na vláhu nízké a rostlina poměrně dobře toleruje i sušší podmínky. Kultivar dobře snáší zpětný řez, ale při radikálním zmlazovacím řezu je třeba počítat s tím, že rostlina může kvést méně intenzivněji. Kultivar je zcela mrazuvzdorný a nevyžaduje zimní ochranu.

Produkt je výrobek značky Flos ,distribuovaný s EAN kódem 8591308445973.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Flos, Rostliny Flos.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Skalník 'Coral Beauty' - Cotoneaster x suecicus 'Coral Beauty', Květník o průměru 11 cm a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, rostliny sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Flos a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Flos najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Skalník 'Coral Beauty' - Cotoneaster x suecicus 'Coral Beauty', Květník o průměru 11 cm
Právě si prohlížíte... - 20% sleva

55,- Kč