Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Šácholan liliokvětý 'Rickii' - Magnolia 'Rickii', Kontejner o objemu 10 litrů - 50% sleva

-50%
Šácholan liliokvětý 'Rickii' - Magnolia 'Rickii', Kontejner o objemu 10 litrů

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Šácholan liliokvětý 'Rickii' - Magnolia 'Rickii', Kontejner o objemu 10 litrů z kategorie dům a zahrada, rostliny, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Zahradnictví Flos a budete spokojení s dodaným Šácholan liliokvětý 'Rickii' - Magnolia 'Rickii', Kontejner o objemu 10 litrů .

Zlevněné zboží

kontejner, objem v litrech: 10 l M. liliiflora 'Nigra' x M. stellata 'Rosea' Magnolia, česky šácholan liliokvětý, je opadavý keř původem ze Severní a Střední Ameriky, Karibiku a východní a jihovýchodní Asie. Řadí se do čeledi Magnoliaceae – šácholanovité. Druh 'Rickii' je velmi půvabný šácholan se světle růžovými květy, které vykvétají od poloviny dubna. Mají pohárkovitý tvar a nádherně voní. Květ je atraktivní i po odkvětu, díky svým hustým, sytě zeleným listům, které místy získávají bronzový nádech. Keř dorůstá do výšky 3,5 metrů.
Výhody... šácholanu:  • Má voňavé květy  • Plně mrazuvzdorný až do - 29°C  • Výborný jako solitér Šácholan pěstujeme na slunném místě nebo v polostínu. Vhodná je mírně kyselá až velmi kyselá, vlhká, dobře propustná půda. Vysaďte jej na místo, kde bude mít dostatek prostoru, nesnáší ve svém okolí kopání, rozrůstá se doširoka svými kořeny. Stříhat jej nedoporučujeme, pokud ale chcete tvarovat mladou rostlinu, udělejte tak na jaře po odkvětu. Doporučujeme jej obsypat mulčem, udržíte mu dostatek vlhkosti. Hledáte do své zahrady krásně kvetoucí solitér, pokud ano, už hledat nemusíte, šácholan zkrášlí vaši zahradu nebo předzahradu.

Produkt je výrobek značky Flos ,distribuovaný s EAN kódem 8591308371906.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Flos, Rostliny Flos.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Šácholan liliokvětý 'Rickii' - Magnolia 'Rickii', Kontejner o objemu 10 litrů a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, rostliny sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Flos a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Flos najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Šácholan liliokvětý 'Rickii' - Magnolia 'Rickii', Kontejner o objemu 10 litrů
Právě si prohlížíte... - 50% sleva

595,- Kč