Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Šácholan 'Betty' - Magnolia 'Betty', Kontejner o objemu 10 litrů velikost 60-80 cm - 50% sleva

-50%
Šácholan 'Betty' - Magnolia 'Betty', Kontejner o objemu 10 litrů velikost 60-80 cm

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Šácholan 'Betty' - Magnolia 'Betty', Kontejner o objemu 10 litrů velikost 60-80 cm z kategorie dům a zahrada, rostliny, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Zahradnictví Flos a budete spokojení s dodaným Šácholan 'Betty' - Magnolia 'Betty', Kontejner o objemu 10 litrů velikost 60-80 cm .

Zlevněné zboží

kontejner, objem v litrech: 10 l velikost rostliny: velikost 60-80 cm Tento opadavý keř nebo nízký strom patří do čeledi Magnoliaceae – šácholanovité a rodu Magnolia. Dorůstá do výšky 2-3,5 m a vytváří poměrně hustý keř. Oproti ostatním magnóliím rozkvétá později a tím se vyhne popálení květů pozdními mrazíky. Zvenku světle až tmavě růžové, zevnitř bílé květy mají až 20 cm v průměru a intenzivně voní. Kvete před rašením listů od dubna do května, ale jednotlivé květy se na rostlinách mohou objevovat až do podzimu. Listy jsou sytě zelené, někdy s... bronzovým nádechem.
Vyžadují slunné nebo polostinné stanoviště, chráněné před silnými větry. Prospívají ve vlhké, kyselé půdě s dostatkem živin. Nesnesou přeschnutí ani v zimním období, pokud nemrzne, doporučuje se opatrně zalévat. Mají mělký kořenový systém a nesnesou utužení půdy kolem, ani výkopy cca do poloměru 2 m. Jsou mrazuvzdorné až do – 29 °C (zóna 4b). Vysazuje se převážně jako solitérní keř do zahrad a parků. Nesnese tvarování.

Produkt je výrobek značky Flos ,distribuovaný s EAN kódem 8591308107895.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Flos, Rostliny Flos.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Šácholan 'Betty' - Magnolia 'Betty', Kontejner o objemu 10 litrů velikost 60-80 cm a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, rostliny sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Flos a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Flos najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Šácholan 'Betty' - Magnolia 'Betty', Kontejner o objemu 10 litrů velikost 60-80 cm
Právě si prohlížíte... - 50% sleva

595,- Kč