Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Růže velkokvětá 'White Queen Elizabeth' - Rosa VK 'White Queen Elizabeth', Vysoký květník o objemu 7 litrů

Růže velkokvětá 'White Queen Elizabeth' - Rosa VK 'White Queen Elizabeth', Vysoký květník o objemu 7 litrů

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Růže velkokvětá 'White Queen Elizabeth' - Rosa VK 'White Queen Elizabeth', Vysoký květník o objemu 7 litrů z kategorie dům a zahrada, rostliny, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Zahradnictví Flos a budete spokojení s dodaným Růže velkokvětá 'White Queen Elizabeth' - Rosa VK 'White Queen Elizabeth', Vysoký květník o objemu 7 litrů .

Detailní informace

vysoký květník, průměr v cm: 7 cm Růže velkokvětá nebo čajohybrid, jak se obvykle označuje, symbolizuje vznešenost. Vůně mnoha čajohybridů je vrcholem potěšení v období jejich kvetení. V botanické říši jim patří místo v čeledi Rosaceae - růžovité.
Růže velkokvětá 'White Queen Elizabeth' je velmi zdravý a silný kultivar odolný vůči chorobám. Dlouhé stonky zdobí trny a od června do září bílé, voňavé květy. Jejich okvětní lístky jsou zvlněné, což dodává této růži zvláštní krásu. Keř se půvabně rozrůstá do výšky 1,5 m.
Růže velkokvětá 'Wh...ite Queen Elizabeth' v zahradě
Něžná bílá barva vynikne v kombinaci s jinými barevnými kultivary velkokvětých růží.
Zazáří v kombinaci s jehličnatými nebo listnatými keři, jako je jalovec, jedle, cesmína, vavřín či myrta.
Květy jsou vhodné k řezu do vázy nebo jako součást kytic.
Vynikne vysazena v přírodních a romanticky laděných zahradách.
Okouzlující u altánku nebo zahradního domku.
Návod na pěstování
Růže velkokvětá 'White Queen Elizabeth' potřebuje pro svůj zdravý a krásný vzhled plné slunce. V opačném případě se zvyšuje pravděpodobnost mnoha problémů, například menšího množství květů, většího množství stonků. Živiny můžete poskytnout prostřednictvím hnojiva. Na jaře je vhodné do půdy zapracovat hnojivo s postupným uvolňováním živin, během vegetace použijte tekutá hnojiva s vyšším obsahem fosforu. Dbejte na to, abyste vždy použili hnojiva určená pro růže. Kultivar má v oblibě dobře propustné, kypré, mírně vlhké, živné půdy bohaté na humus. Nesnáší přemokřené půdy, v nichž jeho kořeny podléhají hnilobným procesům. Vláhu však vyžaduje, proto mu během letních veder dopřejte vydatnější zavlažování. Zavlažujte ho přímo ke kořenům. Listy ani květy se zalévat nesmí, protože se tím přispěje ke vzniku houbových onemocnění.
Během jarního období se doporučuje provést udržovací řez. Odstraňte během něj slabé nebo poškozené výhonky. Odstraňte také všechny odkvetlé květy a suché nebo zažloutlé listy. Kultivar zvládne zimu bez újmy od -17 °C do -20 °C. Můžete jej však ochránit tak, že k němu přihrnete zeminu nebo jej jednoduše přikryjete smrkovými větvemi.

Produkt je výrobek značky Flos ,distribuovaný s EAN kódem 8591308389086.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Flos, Rostliny Flos.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Růže velkokvětá 'White Queen Elizabeth' - Rosa VK 'White Queen Elizabeth', Vysoký květník o objemu 7 litrů a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, rostliny sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Flos a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Flos najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Růže velkokvětá 'White Queen Elizabeth' - Rosa VK 'White Queen Elizabeth', Vysoký květník o objemu 7 litrů
Právě si prohlížíte...

699,- Kč