Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Růže půdopokryvná Kordes 'Juanita' - Rosa PK 'Juanita', Kontejner o objemu 3 litry

Růže půdopokryvná Kordes 'Juanita' - Rosa PK 'Juanita', Kontejner o objemu 3 litry

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Růže půdopokryvná Kordes 'Juanita' - Rosa PK 'Juanita', Kontejner o objemu 3 litry z kategorie dům a zahrada, rostliny, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Zahradnictví Flos a budete spokojení s dodaným Růže půdopokryvná Kordes 'Juanita' - Rosa PK 'Juanita', Kontejner o objemu 3 litry .

Detailní informace

kontejner, objem v litrech: 3 l Růže jsou krásné keře, které zaujmou na první pohled rozmanitostí a barevností květů. Řadíme je do čeledi Rosaceae – růžovité, rodu Rosa. Půdopokryvné růže se vyznačují především nižším vzrůstem, a protože více rostou do šířky než do výšky pokrývají spolehlivě své okolí. Zároveň však dlouho a velmi bohatě kvetou.
Růže půdopokryvná 'Juanita' je kultivar vyšlechtěný v roce 2007 šlechtiteli firmy Kordes. Je zajímavá svými sice jednoduchými květy, ale zato s krásně po okrajích tvarovanými korunními lupínky růžov...é barvy, které se kolem žlutých tyčinek vybarvují do bílé až do světlé barvy. Slabě vonící květy vykvétají neúnavně a opakovaně během dlouhého období. Celý keř dorůstá do výšky 80 cm a šířky 100 cm.
Růže půdopokryvná 'Juanita' v zahradě
·         Výborná do veřejné zeleně, do parků i do soukromých zahrad.
·         V záhoně ji vysaďte spolu s jinými okrasnými dřevinami, například vajgéliemi (Weigela) nebo komulemi (Buddleja).
·         Skvělá na pokrytí větších prázdných ploch nebo problematických svahů.
·         Vynikne vysazena ve společnosti jiných růží, na umocnění krásnějšího záhonu vysaďte alespoň 3 kusy této růže.
·         Uplatní se v předzahrádce jako solitér, nebo i ve vřesovišti.
·         Do zahrady přiláká včely, motýly a čmeláky.
Návod na pěstování
Půdopokryvné růže mají v oblibě slunná místa, kde nejkrásněji kvetou. Pokud chcete, aby se jim dařilo, je potřebná hluboká, vlhká a dobře propustná zemina s dostatkem humusu a živin. Při výsadbě dejte do jámy dobře vyzrálý kompost a během roku se růže hnojí hnojivem určeným přímo pro růže. Nesmíte zapomínat na pravidelnou zálivku a okopávání. Pokud růže nechcete okopávat, nastelte kolem nich mulč nebo kůru. Zabráníte růstu plevele a udržíte v půdě dostatek vlhkosti.
Půdopokryvné růže nemusíte stříhat, stačí odstraňovat odkvetlé stonky. Na jaře je můžete tvarovat a odstranit poškozené i suché větve. Občas je na jaře seřízněte na 10–15 cm, čímž je zmladíte. Tento kultivar je mrazuvzdorný, před vymrznutím jej chraňte tak, že k výhonům přihrnete zeminu nebo kůru.

Produkt je výrobek značky Flos ,distribuovaný s EAN kódem 8591308432911.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Flos, Rostliny Flos.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Růže půdopokryvná Kordes 'Juanita' - Rosa PK 'Juanita', Kontejner o objemu 3 litry a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, rostliny sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Flos a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Flos najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Růže půdopokryvná Kordes 'Juanita' - Rosa PK 'Juanita', Kontejner o objemu 3 litry
Právě si prohlížíte...

399,- Kč