Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Rodgersie 'Spitzentänzerin' - Rodgersia 'Spitzentänzerin', Květník o průměru 11 cm

Rodgersie 'Spitzentänzerin' - Rodgersia 'Spitzentänzerin', Květník o průměru 11 cm

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Rodgersie 'Spitzentänzerin' - Rodgersia 'Spitzentänzerin', Květník o průměru 11 cm z kategorie dům a zahrada, rostliny, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Zahradnictví Flos a budete spokojení s dodaným Rodgersie 'Spitzentänzerin' - Rodgersia 'Spitzentänzerin', Květník o průměru 11 cm .

Detailní informace

květník, průměr v cm: 11 cm Impozantní opadavá trvalka s velkými listy, která vás okouzlí na jaře svými velkými zelenými listy, v létě bohatými bílými květy na latách a na podzim semeny, která budou krášlit zahradu až do zimy. Pokud má rodgersie dostatek prostoru, tak bude čím dál tím krásnější a bude dominantou zahrady.
Tato špičková odrůda je ceněna pro svou robustnost. Rodgersie pochází z Asie, kde ji nejčastěji najdeme na svazích nebo březích vod. Podobné lokality jí vyhovují i v našich podmínkách. Řadíme ji do čeledi Saxifragaceae– lo...mikamenovité.
Rodgersie v zahradě: • Vhodná na břehy vodních prvků • Hodí se na svahy • Vynikne jako solitér
• Zaujme v trvalkových záhonech • Atraktivní ve velkých ozdobných nádobách na terasu • Pěkná v kombinaci s tavolínem, sněženkami a ladoňkou
Návod na pěstování: Tato trvalka nemá ráda přemokření, ani suchá místa. Preferuje zastíněné místo s humózní, na živiny bohatou půdou, která nesmí být příliš vápenitá. Roste do výšky 70-130 cm a 60-80 cm do šířky. Kvete od června do července. Chraňte ji před silným větrem, který by mohl polámat její listy, proto myslete na výběr místa k výsadbě. Každoročně jí dopřejte hnojení, nejlépe kvalitním kompostem. Mladé rostliny je třeba na zimu ochránit chvojím. Množit lze dělením trsů. Je mrazuvzdorná do -28°C.

Produkt je výrobek značky Flos ,distribuovaný s EAN kódem 8591308368357.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Flos, Rostliny Flos.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Rodgersie 'Spitzentänzerin' - Rodgersia 'Spitzentänzerin', Květník o průměru 11 cm a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, rostliny sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Flos a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Flos najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Rodgersie 'Spitzentänzerin' - Rodgersia 'Spitzentänzerin', Květník o průměru 11 cm
Právě si prohlížíte...

349,- Kč