Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Pivoňka Itoh-hybrid 'Bartzella' - Paeonia Itoh-hybrid 'Bartzella', Vysoký květník o objemu 3 litry

Pivoňka Itoh-hybrid 'Bartzella' - Paeonia Itoh-hybrid 'Bartzella', Vysoký květník o objemu 3 litry

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Pivoňka Itoh-hybrid 'Bartzella' - Paeonia Itoh-hybrid 'Bartzella', Vysoký květník o objemu 3 litry z kategorie dům a zahrada, rostliny, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Zahradnictví Flos a budete spokojení s dodaným Pivoňka Itoh-hybrid 'Bartzella' - Paeonia Itoh-hybrid 'Bartzella', Vysoký květník o objemu 3 litry .

Detailní informace

vysoký květník, průměr v cm: 3 cm Paeonia itoh, česky pivoňka, je kříženec bylinné pivoňky a stromové pivoňky. Řadí se do čeledi Ranunculaceae – pryskyřičníkovité. Kultivar „Bartzella“ je novinkou. Zaujme vás už při pohledu z dálky, avšak ještě krásnější je při pohledu zblízka. Od června je obsypaná velkým množstvím plných, žlutých květů s červeným okem uprostřed. Hluboce vykrajované tmavozelené listy tvoří hustý keřík dorůstající do výšky 80 cm.
Výhody pivoňky: • krásné velké, voňavé květy vhodné na řez • mrazuvzdorná • jednoduché pěstová...ní • láká motýly a čmeláky
Pivoňku vysaďte nejlépe na slunné stanoviště. Dařit se jí bude v úrodné, hluboce zorané, dostatečně vlhké, propustné půdě. Radikální řez není vhodný, neboť vám nebude kvést nejbližší 2–3 roky. Na zimu ji nevykopávejte, přikryjte ji chvojinou. Nejkrásnější se ukáže, když ji vysadíte samostatně jako solitér. Vynikne i ve společnosti okrasných trav nebo vedle tulipánů a narcisů, které máme také v nabídce našeho e-shopu.

Produkt je výrobek značky Flos ,distribuovaný s EAN kódem 8591308436155.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Flos, Rostliny Flos.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Pivoňka Itoh-hybrid 'Bartzella' - Paeonia Itoh-hybrid 'Bartzella', Vysoký květník o objemu 3 litry a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, rostliny sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Flos a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Flos najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Pivoňka Itoh-hybrid 'Bartzella' - Paeonia Itoh-hybrid 'Bartzella', Vysoký květník o objemu 3 litry
Právě si prohlížíte...

819,- Kč