Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Lenovník 'Duet' - Phormium 'Duet', Kontejner o objemu 5 litrů - 50% sleva

-50%
Lenovník 'Duet' - Phormium 'Duet', Kontejner o objemu 5 litrů
Lenovník 'Duet' - Phormium 'Duet', Kontejner o objemu 5 litrů
Lenovník 'Duet' - Phormium 'Duet', Kontejner o objemu 5 litrů
Lenovník 'Duet' - Phormium 'Duet', Kontejner o objemu 5 litrů

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Lenovník 'Duet' - Phormium 'Duet', Kontejner o objemu 5 litrů z kategorie dům a zahrada, rostliny, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Zahradnictví Flos a budete spokojení s dodaným Lenovník 'Duet' - Phormium 'Duet', Kontejner o objemu 5 litrů .

Zlevněné zboží

kontejner, objem v litrech: 5 l Hledáte nenáročnou rostlinu do velkého květináče na terasu nebo balkon, která snese hodně sluníčka a zaujme kopinatými listy? Tak jste ji našli. Tento kultivar lenovníku patří mezi ty menší. Listy jsou poměrně tuhé, vzpřímené a poněkud roztažené. Zelené uprostřed s krémově bílým zpestřením na okrajích.
Tento kultivar byl představen v roce 1979 paní Margaret Jonesovou z Tauranga na Novém Zélandu. Historie lenovníku začíná na Novém Zélandu, Rostlina byla používaná Maory po staletí jako lék. Byla přivezena do B...ritánie v 19. století v době velké kolonizace Nového Zélandu.  Řadíme ji do čeledi Xanthorrhoeaceae – žlutokapovité.
Lenovník na zahradě: • Ideální do malých zahrad, na terasu nebo balkon • Vhodný k pěstování ve velkých nádobách a květináčích • Atraktivní zajímavými listy • Hodí se do moderních zahrad • Pokud kvete, tak přitahuje motýly
Návod na pěstování: Rostlině se daří na plném slunci nebo v částečném stínu ve středně vlhkých, dobře odvodněných půdách. Toleruje chudé půdy. Odolává dobře suchu, ale prospívá nejlépe při občasném nebo pravidelném zavlažování. Roste do výšky 1 m a 70 cm do šířky. Je mrazuvzdorný do -10 °C, takže doporučujeme jej pěstovat v nádobách nebo velkých květináčích a nechat přes zimu v chladné místnosti. Na jaře ostříhejte odumřelé nebo poškozené listy. Můžete také množit dělením trsů. 

Produkt je výrobek značky Flos ,distribuovaný s EAN kódem 8591308447250.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Flos, Rostliny Flos.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Lenovník 'Duet' - Phormium 'Duet', Kontejner o objemu 5 litrů a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, rostliny sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Flos a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Flos najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Lenovník 'Duet' - Phormium 'Duet', Kontejner o objemu 5 litrů
Právě si prohlížíte... - 50% sleva

450,- Kč