Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Kuklík 'Flames of Passion' - Geum 'Flames of Passion', Květník o průměru 9 cm

Kuklík 'Flames of Passion' - Geum 'Flames of Passion', Květník o průměru 9 cm

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Kuklík 'Flames of Passion' - Geum 'Flames of Passion', Květník o průměru 9 cm z kategorie dům a zahrada, rostliny, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Zahradnictví Flos a budete spokojení s dodaným Kuklík 'Flames of Passion' - Geum 'Flames of Passion', Květník o průměru 9 cm .

Detailní informace

květník, průměr v cm: 9 cm Tento opakovaně kvetoucí kuklík je opravdu vzrušující. Rostlina kvete malými zaoblenými šarlatovými květy, které drží drátově černé stonky nad nízkým trsem tmavě zelených listů. Poupata se mírně kývají, rozvinuté květy směřují vzhůru a jejich překrývající se okvětní lístky vypadají kudrnatě. Poupata jsou sytě červenohnědá. I po opadání okvětních lístků vypadají stonky skvěle.
Tento kultivar byl představen v roce 2003 Petrem Hendricusem Oudolfem z holandského Hummelu. Řadíme jej do čeledi Rosaceae – růžovité.¨
.../>Kuklík v zahradě:
• Ideální k lemování cestiček a chodníčků • Vyplní prostor v kvetoucích záhonech • Atraktivní lemování záhonů • Zajímavé v kombinaci s travinami • Hodí se do rustikální zahrad
Návod na pěstování: Kuklíku se daří na plném slunci nebo v částečném stínu. Vyžaduje vlhčí, ale dobře odvodněnou půdu. Kvete od května do srpna a roste do výšky až 45 cm. Je mrazuvzdorný.
Vypadá hezky v kombinaci s kapradí (Dryopteris), škornicí (Epimedium), kokoříkem (Polygonatum), upolínem (Trollius), pryšcem (Euphorbia) a prvosenkou (Primula).

Produkt je výrobek značky Flos ,distribuovaný s EAN kódem 8591308396879.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Flos, Rostliny Flos.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Kuklík 'Flames of Passion' - Geum 'Flames of Passion', Květník o průměru 9 cm a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, rostliny sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Flos a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Flos najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Kuklík 'Flames of Passion' - Geum 'Flames of Passion', Květník o průměru 9 cm
Právě si prohlížíte...

119,- Kč