Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Hlohyně šarlatová 'Orange Charmer' - Pyracantha coccinea 'Orange Charmer', Kontejner o objemu 1,5 litru velikost 100-125 cm - 50% sleva

-50%
Hlohyně šarlatová 'Orange Charmer' - Pyracantha coccinea 'Orange Charmer', Kontejner o objemu 1,5 litru velikost 100-125 cm

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Hlohyně šarlatová 'Orange Charmer' - Pyracantha coccinea 'Orange Charmer', Kontejner o objemu 1,5 litru velikost 100-125 cm z kategorie dům a zahrada, rostliny, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Zahradnictví Flos a budete spokojení s dodaným Hlohyně šarlatová 'Orange Charmer' - Pyracantha coccinea 'Orange Charmer', Kontejner o objemu 1,5 litru velikost 100-125 cm .

Zlevněné zboží

kontejner, objem v litrech: 1.5 l velikost rostliny: velikost 100-125 cm Hloh je už dlouho jedním z nejoblíbenějších keřů díky své nenáročnosti na péči a půdu. Kultivar 'Orange Charmer' je odrůda vyznačující se mimořádně dekorativními sytě oranžovými lesklými plody, které dozrávají od konce září.
Pyracantha coccinea 'Orange Charmer' je středně velký keř, u nás známý pod jménem Hlohyně šarlatová 'Orange Charmer'. Zařazuje se do čeledi Rosaceae - Růžovité. Šlechtitelé ve Francii nedávno přišli se zdokonalenou verzí hlohu v podobě tohoto kult...ivaru, který je v porovnání se staršími odrůdami odolný vůči nemocem, jako je padlí či plíseň.
Listy jsou oválné, podlouhlé, lesklé, tmavě zelené, měkké, většinou stálezelené. Větve nesou trny. Středně velké oranžové plody nejsou jedlé, ale nejsou ani jedovaté. Slouží jako potrava pro ptáky. Bez stříhání dorůstá do výšky asi 3 m.
Hlohyně šarlatová 'Orange Charmer' v zahradě
Vysazuje se do plotů, zdí nebo se stříhá do různých tvarů.
Není to popínavá rostlina, takže nepotřebuje oporu.
Často se však mladé rostliny podpírají tak, aby nejdelší výhonek směřoval kolmo vzhůru a rychleji rostl do výšky.
Může se pěstovat i jako volně rostoucí keř.
Návod na pěstování
Hlohyně šarlatová 'Orange Charmer' preferuje místo v úrodné, dobře odvodněné půdě na slunci nebo v polostínu. Snese téměř jakoukoliv půdu. Vyberte pro ni chráněné místo, avšak toto opatření není nezbytné. V každém případě bude vděčná za dobrou půdu - bude hustěji olistěná a bude bohatěji kvést.
Kvete a plodí na dvouletém dřevě, proto si na jaře dejte pozor a neodřežte loňské výhonky, které by v daném roce mohly kvést a plodit. I proto se ploty z hlohu stříhají až v létě. S úspěchem se pěstuje téměř všude v České republice a díky tomu, že dobře snáší znečištěné ovzduší, vysazuje se podél dálnic a v průmyslových oblastech měst. Keř je plně mrazuvzdorný do přibližně -27 °C.

Produkt je výrobek značky Flos ,distribuovaný s EAN kódem 8591308453442.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Flos, Rostliny Flos.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Hlohyně šarlatová 'Orange Charmer' - Pyracantha coccinea 'Orange Charmer', Kontejner o objemu 1,5 litru velikost 100-125 cm a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, rostliny sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Flos a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Flos najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Hlohyně šarlatová 'Orange Charmer' - Pyracantha coccinea 'Orange Charmer', Kontejner o objemu 1,5 litru velikost 100-125 cm
Právě si prohlížíte... - 50% sleva

110,- Kč