Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Chřest lékařský 'Backlim' - Asparagus officinalis 'Backlim', Květník o průměru 11 cm

Chřest lékařský 'Backlim' - Asparagus officinalis 'Backlim', Květník o průměru 11 cm

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Chřest lékařský 'Backlim' - Asparagus officinalis 'Backlim', Květník o průměru 11 cm z kategorie dům a zahrada, rostliny, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Zahradnictví Flos a budete spokojení s dodaným Chřest lékařský 'Backlim' - Asparagus officinalis 'Backlim', Květník o průměru 11 cm .

Detailní informace

květník, průměr v cm: 11 cm Velmi spolehlivý kultivar chřestu, který si oblíbíte pro jeho tlusté, vzpřímené, fialově zakončené zelené oddenky. Sklízet je můžete v půlce jara.
Jedná se o samčí kultivar, který lze pěstovat jako bílý nebo zelený. Držitel ocenění Award of Garden Merit od RHS. Řadíme jej do čeledi Asparagaceae – chřestovité.
Asparagus v zahradě: • Výborná lahůdka • Může sloužit i jako okrasná rostlina • Lze jej řezat do vázy pokud necháte vyrůst listy
Návod na pěstování: Tradičně se chřest sází na jaře. Potřebuje slun...né místo, chráněné před silným větrem a dobře připravenou půdou, do které byl ideálně na podzim předchozího roku přidaný hnůj nebo kompost. Důležitá je také dobrá drenáž, takže pokud je vaše půda těžká a mokrá, tak jej pěstujte ve vyvýšeném záhonu.
Při výsadbě vykopejte rýhu přibližně 30 cm širokou a 20 cm hlubokou a zapracujte do rýhy organickou hmotu (kompost). Pomocí vykopané zeminy vytvořte 10 cm vysoký klenutý hrb po délce rýhy a posaďte na vrchol. Mezi jednotlivými rostlinami nechte 30-45 cm. Roztáhněte kořeny tak, aby vytvořily hvězdicový tvar a zakryjte je zbylou zeminou, takže vrcholek koruny není vidět. Ihned po výsadbě důkladně zalijte a štědře zamulčujte organickou hmotou. Během vegetačního období dostatečně zalévejte a dbejte na to, aby záhon zůstal bez plevele. První výrůstky se objeví během léta, ale nechte je vyvinout do peříčkovitých stonků. Na podzim je seřízněte těsně nad zemí. Oddenky začněte sklízet až třetí rok. Pokud chcete pěstovat bílý chřest, tak dva roky po výsadbě při podzimním řezu zakryjte rostlinu 30 písčité zeminy. Následující jako najdete pod zeminou bílé oddenky připravené ke sklizni.

Produkt je výrobek značky Flos ,distribuovaný s EAN kódem 8591308427900.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Flos, Rostliny Flos.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Chřest lékařský 'Backlim' - Asparagus officinalis 'Backlim', Květník o průměru 11 cm a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, rostliny sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Flos a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Flos najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Chřest lékařský 'Backlim' - Asparagus officinalis 'Backlim', Květník o průměru 11 cm
Právě si prohlížíte...

149,- Kč