Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Ajanka pacifická - Ajania pacifica, Květník o průměru 9 cm

Ajanka pacifická - Ajania pacifica, Květník o průměru 9 cm

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Ajanka pacifická - Ajania pacifica, Květník o průměru 9 cm z kategorie dům a zahrada, rostliny, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Zahradnictví Flos a budete spokojení s dodaným Ajanka pacifická - Ajania pacifica, Květník o průměru 9 cm .

Detailní informace

květník, průměr v cm: 9 cm Ajania pacifica je kompaktně rostoucí rostlina s všestranným využitím. Dorůstá výšky 0,5 m. Od srpna do října rozkvétá žlutými úbory květů. Mimo dobu kvetení je dekorativní zejména její podlouhle vykrajovaný, tmavě sivozelený, tuhý list s jemným bílým okrajem.
Využití: Ajánie je velmi atraktivní a hodí se k výsadbě do volné půdy, do letničkových i trvalkových záhonů, skalek ale i do nádob, zejména do podzimních krátkodobých dekorací.
Návod na pěstování:
Ajania není příliš náročná na stanovištní podmínky.... Vyhovuje jí jak slunné tak polostinné polohy. Vyžaduje dobře propustnou a drenážovanou půdu, kterou ocení zejména v zimních měsících, kdy hrozí úhyn přemokřením. Pokud bychom chtěli pokusit se rostlinu přezimovat, před příchodem mrazů ji vyjmeme z půdy, přesadíme do nádoby s vhodným substrátem a přeneseme do chladné světlé místnosti. V teplých oblastech na chráněných stanovištích postačí ochrana nastláním listí či přikrytím geotextilií. V našich podmínkách není spolehlivě mrazuvzdorná.

Produkt je výrobek značky Flos ,distribuovaný s EAN kódem 8591308355005.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Flos, Rostliny Flos.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Ajanka pacifická - Ajania pacifica, Květník o průměru 9 cm a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, rostliny sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Flos a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Flos najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Ajanka pacifická - Ajania pacifica, Květník o průměru 9 cm
Právě si prohlížíte...

79,- Kč