Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Actinidie čínská, kiwi - samičí 'Minkigold' - Actinidia chinensis 'Minkigold', Vysoký květník o objemu 2 litry

Actinidie čínská, kiwi - samičí 'Minkigold' - Actinidia chinensis 'Minkigold', Vysoký květník o objemu 2 litry

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Actinidie čínská, kiwi - samičí 'Minkigold' - Actinidia chinensis 'Minkigold', Vysoký květník o objemu 2 litry z kategorie dům a zahrada, rostliny, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Zahradnictví Flos a budete spokojení s dodaným Actinidie čínská, kiwi - samičí 'Minkigold' - Actinidia chinensis 'Minkigold', Vysoký květník o objemu 2 litry .

Detailní informace

vysoký květník, průměr v cm: 2 cm Skvělé 3-4 cm velké plody se žlutou dužninou vonící po jablkách a kiwi. Sklízejte je v říjnu a listopadu. Tato popínavá samičí rostlina kvete na jaře krémově bílými květy. Listy jsou tmavě zelené.
Musí být vysazená v blízkosti samčí rostliny Actinidia chinensis ‘Minkimale’. Samčí rostlina může opylovat 5 až 7 samičích.
Plody jsou bohaté na vitamín C, vlákninu a minerální soli. Pochází původem z Číny. Řadíme ji do čeledi Actinidiaceae – čnělkovcovité.
Aktinidie v zahradě: • Bujně popíná pergoly, m...říže nebo altány • Vysaďte ji k plotu nebo stromu • Samičí plodící rostlina, která potřebuje samčí k opylení • Chutné plody můžete sklízet před prvními mrazy
Návod na pěstování: Roste do výšky 3 m a šířky 1 m. Výsadbu je ideální provádět na podzim, ale je to možné po celý rok mimo období mrazu. Daří se jí v chladné, humózní a dobře odvodněné půdě. Vysaďte ji na slunné místo chráněné před větrem. Vytvořte pevnou oporu, aby se po ní mohla pnout. Vyžaduje malou údržbu, pouze pravidelně zalévejte. Po zakořenění je rostlina odolná suchu. Květy kvetou na větvích z předchozího roku. Na zimu mulčujte a na jaře vpravte do půdy organické hnojivo nebo kompost. Výchovný řez můžete provádět na jaře. Je mrazuvzdorná do -15°C.

Produkt je výrobek značky Flos ,distribuovaný s EAN kódem 8591308445867.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Flos, Rostliny Flos.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Actinidie čínská, kiwi - samičí 'Minkigold' - Actinidia chinensis 'Minkigold', Vysoký květník o objemu 2 litry a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, rostliny sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Flos a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Flos najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Actinidie čínská, kiwi - samičí 'Minkigold' - Actinidia chinensis 'Minkigold', Vysoký květník o objemu 2 litry
Právě si prohlížíte...

499,- Kč