Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Řezačka na dlažbu SCHEPPACH FS 3600

Řezačka na dlažbu SCHEPPACH FS 3600
Řezačka na dlažbu SCHEPPACH FS 3600
Řezačka na dlažbu SCHEPPACH FS 3600
Řezačka na dlažbu SCHEPPACH FS 3600

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Řezačka na dlažbu SCHEPPACH FS 3600 z kategorie kutilství a řemeslo, nářadí a nástroje, střihací a řezací nástroje, Řezačky na obklady a střešní krytiny, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Zahrada Ježek a budete spokojení s dodaným Řezačka na dlažbu SCHEPPACH FS 3600 .

Detailní informace

Řezačka Scheppach FS 3600 je výborným pomocníkem všech profesionálních řemeslníků nebo náročných kutilů pracujících často s obklady či dlažbou. Silný indukční motor s tepelnou ochranou si hravě poradí s řezáním dlažby, terakoty, obkladaček, kabřincových obkladaček, žuly, mramoru apod. Specifikace: Zásadní výhodou je vynikající délka řezu 920 mm, což této řezačce umožňuje pracovat i s velmi oblíbenými velkoformátovými dlaždicemi až do rozměru 650 x 650 mm. Pro práci s velkými formáty se skvěle hodí i dva posuvné rozšiřovací stolky. Průměr kotouč...e 200 mm redukuje vibrace a spolu s precizním vedením na dvou vodičích a laserem umožňuje maximálně přesný a čistý řez o hloubce až 36 mm. Ten je podmíněn i velmi robustní celokovovou konstrukcí stroje i skládacího podstavce. Řezačka umožňuje i řezy na pokos a na dvojí pokos. Stůl je vybaven přesnou milimetrovou stupnicí, úhlovým dorazem a podélným dorazem. Chlazení řezného kotouče vodou a bezprašnou práci zajišťuje integrované čerpadlo. Výhodou je i velká jímka na vodu o objemu 30 l. Stroj je vybaven nejmodernější bezpečnostní ochranou proti úrazu elektrickým proudem a rovněž zásuvka je vybavena proudovým chráničem. Pro snadný transport je stroj vybaven kolečky. Technické parametry:
Typ motoru 230V, 50Hz, indukční Příkon  (W): 900 Otáčky  (ot/min): 3000 Průměr kotouče  (mm): 200 Vnitřní průměr kotouče  (mm): 25.4 Úhel natočení kotouče  (°): 0-45 Rozměr stolu  (mm): 1290 x 400 Prořez 90°  (mm): 36 Prořez 45°  (mm): 29 Max. délka řezu  (mm): 920 Max. velikost dlažby při diagonálním řezu  (mm): 650 x 650 Integrované vodní čerpadlo
Ochrana zdraví při práci s řezačkou
pravidelně od řezačky odstraňujte prach a nečistoty,
ochranné kryty kotoučů neodstraňujte při řezání vždy používáme ochranné brýle nebo obličejové štíty
Balení a způsob doručení Produkt Vám doručíme standardní balíkovou přepravou a bude zabalen tak, aby při přepravě nedošlo k jeho poškození. Samotný způsob zabalení závisí na počtu objednaných kusů i dalších položkách objednávky. Při větším množství kusů bude dlažba poslána na paletě, paletovou přepravou.

Produkt je výrobek značky Scheppach ,distribuovaný s EAN kódem 4046664034315.

Procházet zboží z kategorie Kutilství a řemeslo Scheppach, Nářadí a nástroje Scheppach, Střihací a řezací nástroje Scheppach, Řezačky na obklady a střešní krytiny Scheppach.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 50 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Řezačka na dlažbu SCHEPPACH FS 3600 a další podobné zlevněné zboží z kategorie kutilství a řemeslo sleva, nářadí a nástroje sleva, střihací a řezací nástroje sleva, Řezačky na obklady a střešní krytiny sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Scheppach a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Scheppach najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Řezačka na dlažbu SCHEPPACH FS 3600
Právě si prohlížíte...

12999,- Kč