Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Pioneer Dj DM-50D-BT

Pioneer Dj DM-50D-BT

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Pioneer Dj DM-50D-BT z kategorie elektronika, zvuk, zvukové komponenty, reproduktory, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Pioneer Dj DM-50D-BT .

Detailní informace

Reproduktory série DM poskytují vyvážený, poutavý basový zvuk a dokáží napumpovat extra výkon díky novému zesilovači třídy D a 5" basovému měniči v každém reproduktoru. Rychlým přepínačem přepnete z režimu DJ do režimu Production a automaticky se vytvoří nastavení DSP pro nejlepší zvuk v každé aplikaci. S RCA, mini jackem a nově přidanými TRS vstupními terminály můžete připojit r...ůzné druhy zařízení, jako jsou DJ ovladače a mixpulty, nebo notebook či zvukovou kartu, kterou používáte. Připojení sluchátek je jednoduché pomocí konektoru na předním panelu a ovladač hlasitosti je také přímo před vámi. Technologie Bluetooth® obsažená v DM-50D-BT vám umožňuje snadno spárovat váš smartphone, mobilní zařízení nebo PC/Mac a přehrávat skladby bezdrátově. Model DM-50D-BT přichází s aktualizovaným designem konvexních difuzorů DECO, které pomáhají poskytovat křišťálově čisté vysoké frekvence v každém směru. Basový a výškový reproduktor jsou dokonale sladěny. Drážky na výdeších snižují tření vzduchu, takže basy jsou pevné a rázné, i když reproduktory umístíte ke stěně. 5" basový reproduktor vytváří solidní zvuk bez zkreslení, i když trochu zvýšíte hlasitost. Adaptér součástí: Ano ADAT: Ne AUX IN: Ano Basový reflexní port: Ano Bluetooth: Ne Barva podle výrobce: Black Barva: Černá Ovládání: Hlasitost Země původu: Čína Hloubka (cm): 25.7 EQ: Ne Frekvenční rozsah: 54 Hz - 30 kHz Sluchátkový výstup: Ano Výška (cm): 26.2 Výškový reproduktor: 0,75" Typ HF reproduktoru: Soft dome Materiál ozvučnice: MDF Impedance: 10 kOhm Vstupy: Jack 6,3mm Vstupy: RCA Vstupy: 3,5 mm Jack Basový reproduktor: 5" Typ LF reproduktoru: Fiber Glass Cone Výstupy: Jack 3,5 mm Balení obsahuje: Audio kábl Balení obsahuje: Izolační podložky Balení obsahuje: Power Cord Balení obsahuje: Manuál Počet v balení (ks): 2 Konfigurace zesílení: Vlastní napájení Výkon: 25 W Vzorkovací frekvence: 96 kHz / 24 bit Typ: 2-pásmová Hmotnost: 7,4 kg Šířka (cm): 17.5 Varianta: Bluetooth Napájení: 100V - 240V

Produkt je výrobek značky Pioneer Dj ,distribuovaný s EAN kódem 4573201242396.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Pioneer Dj, Zvuk Pioneer Dj, Zvukové komponenty Pioneer Dj, Reproduktory Pioneer Dj.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Black
  • Materiál: MDF
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

5 990,- Kč
Detail
21 190,- Kč
Detail

Magnat Signature 503 Mocca

Brown / Plywood Housing / Magnat
10 590,- Kč
Detail

Focal Solo6

Black Red / MDF / Focal
31 390,- Kč
Detail
3 774,- Kč
Detail
32 817,- Kč
Detail
10 790,- Kč
Detail
20 890,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Pioneer Dj DM-50D-BT a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, zvuk sleva, zvukové komponenty sleva, reproduktory sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Pioneer Dj a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Pioneer Dj najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Pioneer Dj DM-50D-BT
Právě si prohlížíte...

6690,- Kč